Tylko nie tak, że dasz mi objęcia za 3 kupony 😉 Wyślę Ci pw.
Bay - tak się nie robi! Nie można trenować wszystkiego przed wygraniem 20 zawodów. Musisz zawsze zostawić sobie jakiś zapas. Czyli pogrubiasz wszystko, ale zostawiasz niewytrenowany np. kłus i kończysz go trenować dopiero jak masz 20 wygranych. To jednorożce, które mają dodatkowy bonus do dresażu, więc powinno być nawet łatwiej niż ze zwykłymi końmi.
Spróbuj tak jak pisałam - trenuj tylko prędkość i dresaż i nic innego. Wytrenujesz to bierzesz udział w zawodach aż wygrasz 20. Dopiero potem robisz jazdy i ostatnią umiejętność potrzebną do blupa (galop). To najbezpieczniejsza metoda. Blupowałam sporo PSH i zawsze działało.
no ja się zaopatrzyłam w Kamień, Objęcia i Klepsydrę, tylko teraz muszę doczekać się jakiegoś dobrego rożka (najlepiej klaczy) żeby dawała dobre źrebole 😀
Chmurka x 9 Konik Morski x 4 Czarna Orchidea x4 Lira Apolla x 4 Łzy Afrodyty x 3 Laury Dafne x 2 Złote Ostrogi x 2 Klepsydra Kronosa x 2 Siodło Posejdona x 2 Puszka Pandory x 1 Woda Młodości x 1 Strzała Artemidy x 1 Zestaw Atalanty x 1 Powiew Eola x 1 Podkowy Hefajstosa x 1 Złote Jabłko x 1