Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

mam 2x piorun zeusa na wymiane
wątek zamknięty
SPRZEDAŻE 🏇

ZAPRASZAM !
wątek zamknięty
pianissima - co za nie chcesz ?  🙇
wątek zamknięty
Niedobra Bay xD

Florcik, ja też mam pioruny jakby co 😉
wątek zamknięty
Mi liczyło że wszystkie konie 😉

Może ktoś mi wyBLUPować ją do 100

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2048021

Udostępnię mu konto do współdzielenia  :kwiatek: Byle do 100 i ani 2 miesięcy więcej  😉 i bez kryć , same BLUPowanie

Pomoże ktoś ?? To pilne !
wątek zamknięty
kto ma do czynienia z andaluzami i umie je blupować na 100 i już to kiedyś zrobił? chodzi mi o to, kiedy bierzecie udział w zawodach, aby wygrały i które zawody na początku. jak ktoś by się chciał podzielić to podeślę coś w podzięce 🙂
wątek zamknięty
Bay czekam na to samo  🙂
wątek zamknięty
Baby złe , a jak się pytałam stroonę temu to nikt nie miał 🤬 🤬
podeśle ktoś  z lewych kont pkt. dorastania na florcik  ? Potrzebuję 3, aby pokryć klacz  🙇  :kwiatek:
wątek zamknięty
podrzuci ktos punkcik na olx? potrzebuje 2, zebym mogla postarzyc i pokryc jednorożkę.
oddam jutro, jak bede mogla kupic w sklepie. 🙂
wątek zamknięty
za którym razem urodziły się Wam jednorogi?  🙂
wątek zamknięty
Ogulnie we wszystkich koniach ?

1,2,3,4,7,9,10,14,29
wątek zamknięty
u każdej klaczy inaczej 🙂 jedna miała 12 bezrogów przerwy...
wątek zamknięty
Mój pierwszy rożek za 2 kryciem  🏇 a potem jeszcze kilka 😉
wątek zamknięty
ja dzisiaj pierwszy raz będę rożkę kryła i jestem ciekawa, za którym razem da jednoroga  😀
wątek zamknięty
nie chce dołować, mi sie pierwsz udala chyba za 20  😡

to jak z tymi punktami, pomoze ktoś ?  🙇
wątek zamknięty
pianissima - co za nie chcesz ?  🙇

a co masz??  😀iabeł:
wątek zamknięty
Hmmm.... Jakby ktoś był chętny to ZA PASSY oddam
Seahorse    x3
Black Orchid  x2
Daphne's Laurels  x2
Pandora's Box  x1
Apollo's Lyre  x1
Golden Spurs x1

Wiem, że cieniutko ale może ktoś się skusi  :kwiatek:
wątek zamknięty
kto ma do czynienia z andaluzami i umie je blupować na 100 i już to kiedyś zrobił? chodzi mi o to, kiedy bierzecie udział w zawodach, aby wygrały i które zawody na początku.

Masz na myśli angielskie howrse? Bo na polskim konie mają całkiem inne umiejętności potrzebne do blupa.
Na angielskim
- trenowałam speed i dressage,
- brałam udział w wyścigach
- krótkie jazdy galopem / trening w galopie (żeby jak najkorzystniej zużyć energię)
Kolejność zawodów - jak mi się chciało.
Można najpierw wyścigi galopem żeby szybciej pogrubić wszystkie umiejętności potrzebne do blupa.
Można najpierw wyścigi kłusem - żeby pogrubić tylko speed i dressage, a tym sam zwiększyć szanse na wygraną, a jednocześnie nie zwiększać umiejętności w galopie (co potem zmusza do udziału w trudniejszych wyścigach).
Można brać udział w wyścigach, a dla wykorzystania energii pod koniec dnia startować w 1 lub 2 zawodach skokowych / crossie.
Czasem zaczynałam od jazd, np. kilka razy po 1h galopu, a resztkę energii zużywałam na trening speed/dressage.
Można też trenować galop od razu jak konie przestaną zdobywać umiejętności za wyścigi galopem, nawet jeśli nie mają jeszcze 20 wygranych.
Z wytrenowaną prędkością i dressagem łatwo wygrać brakujące zawody np. w kłusie lub skokach.
Krótko - ja wszystkie konie blupuję na czuja, bez szczegółowego harmonogramu. Zależy od przeznaczenia konia, królików w boksie, czasu itd. 😉

Na polskim howrse potrzebne mi Objęcia Morfeusza w każdych ilościach. Mogę płacić rzeczami na angielskim lub polskim howrse, ewentualnie dopłacać w kuponach.
wątek zamknięty
Wystawilam go za 4 kupony... Myslicie że ktś sie skusi???  😁
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2031952
Wow teraz patrzę na punkty dorastania: 74  😵
wątek zamknięty
raczej  nie  😀
wątek zamknięty
konik66 - skąd masz tyle pktów ! ;o
deidre - ja mam objęcia, najchętniej za kupony 😉
wątek zamknięty
to za ile?   :kwiatek:
Florcik, chyba z koni 🙂
Niech mi ktos zakończy przejażdżki z ta panną:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=995552  :kwiatek:
wątek zamknięty
Potrzebuje RO! Mam:

Chmurka x 9
Konik Morski x 4
Czarna Orchidea x4
Lira Apolla x 4
Łzy Afrodyty x 3
Laury Dafne x 2
Złote Ostrogi x 2
Klepsydra Kronosa x 2
Siodło Posejdona x 2
Puszka Pandory x 1
Woda Młodości x 1
Strzała Artemidy x 1
Zestaw Atalanty x 1
Powiew Eola x 1
Podkowy Hefajstosa x 1
Złote Jabłko x 1
wątek zamknięty
kurde, hodowanie zwykłych koni i jednorogów jest bez sensu.... wszystkie punkty jakie tylko mam ładuję zawsze w jednorogi, a cała reszta czeka na 'lepsze czasy' i postarzają się tylko z dnia na dzień  😵
wątek zamknięty
Szukam osoby, która przerzuciłaby mi RO  :kwiatek:

Kupię jednoroga walijskiego kuca górskiego! Najchętniej klacz.
Mogę dać rzeczy z CR:
Klepsydra Kronosa x2
Złote jabłko
Krew Meduzy
Piorun zeusa (nie wchodzi w grę przy kupnie ogierka!)
Chmurka
Podkowy Hefajstosa
Laury Dafne
Złote Ostrogi
Czarna orchidea
+ equus  🙂
wątek zamknięty
kurde, hodowanie zwykłych koni i jednorogów jest bez sensu.... wszystkie punkty jakie tylko mam ładuję zawsze w jednorogi, a cała reszta czeka na 'lepsze czasy' i postarzają się tylko z dnia na dzień  😵

ja też tak mam wszystkie punkty i czas idą na jednorożce...  😵
wątek zamknięty
Zapraszam!!
http://www.howrse.pl/marche/prive?vente=de
Wyprzedaż hodowli hanowerów, walijskie kuce górskie three days grace , Ogier fryzyjski z gwiazdką, fiord.
Tanio!  💃

Podbijam  🙂
wątek zamknięty
olciiik dlatego ja rzuciłam hodowlę zwykłą i hoduję same jednorogi. 😎

deidre :kwiatek:. też bym chciała robic na czuja. i ok, wszystko mi wychodzi oprócz wygrania 20 zawodów! :/ no sama zobacz te konie: http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=14450738 i http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=14373690 . Mam dwie młode klaczki do wyblupowania a kurde boję się zacząć, bo wiem, że znowu staną na max 80 blup :/
wątek zamknięty
pianissima- chcesz wodę młodości  ?
Konik66 - podeślesz pkt. na florcik ?  i jak możesz to jakieś  2 z lewych 🙂 ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
są teraz te sprzedaże, więc można dla rożków pare objęć upolować 🙂 ja dopiero 1 objęcia mam bo jakoś duże zapotrzebowanie na nie jest 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.