kto ma do czynienia z andaluzami i umie je blupować na 100 i już to kiedyś zrobił? chodzi mi o to, kiedy bierzecie udział w zawodach, aby wygrały i które zawody na początku. jak ktoś by się chciał podzielić to podeślę coś w podzięce 🙂
Baby złe , a jak się pytałam stroonę temu to nikt nie miał 🤬 🤬 podeśle ktoś z lewych kont pkt. dorastania na florcik ? Potrzebuję 3, aby pokryć klacz 🙇 :kwiatek:
kto ma do czynienia z andaluzami i umie je blupować na 100 i już to kiedyś zrobił? chodzi mi o to, kiedy bierzecie udział w zawodach, aby wygrały i które zawody na początku.
Masz na myśli angielskie howrse? Bo na polskim konie mają całkiem inne umiejętności potrzebne do blupa. Na angielskim - trenowałam speed i dressage, - brałam udział w wyścigach - krótkie jazdy galopem / trening w galopie (żeby jak najkorzystniej zużyć energię) Kolejność zawodów - jak mi się chciało. Można najpierw wyścigi galopem żeby szybciej pogrubić wszystkie umiejętności potrzebne do blupa. Można najpierw wyścigi kłusem - żeby pogrubić tylko speed i dressage, a tym sam zwiększyć szanse na wygraną, a jednocześnie nie zwiększać umiejętności w galopie (co potem zmusza do udziału w trudniejszych wyścigach). Można brać udział w wyścigach, a dla wykorzystania energii pod koniec dnia startować w 1 lub 2 zawodach skokowych / crossie. Czasem zaczynałam od jazd, np. kilka razy po 1h galopu, a resztkę energii zużywałam na trening speed/dressage. Można też trenować galop od razu jak konie przestaną zdobywać umiejętności za wyścigi galopem, nawet jeśli nie mają jeszcze 20 wygranych. Z wytrenowaną prędkością i dressagem łatwo wygrać brakujące zawody np. w kłusie lub skokach. Krótko - ja wszystkie konie blupuję na czuja, bez szczegółowego harmonogramu. Zależy od przeznaczenia konia, królików w boksie, czasu itd. 😉
Na polskim howrse potrzebne mi Objęcia Morfeusza w każdych ilościach. Mogę płacić rzeczami na angielskim lub polskim howrse, ewentualnie dopłacać w kuponach.
Chmurka x 9 Konik Morski x 4 Czarna Orchidea x4 Lira Apolla x 4 Łzy Afrodyty x 3 Laury Dafne x 2 Złote Ostrogi x 2 Klepsydra Kronosa x 2 Siodło Posejdona x 2 Puszka Pandory x 1 Woda Młodości x 1 Strzała Artemidy x 1 Zestaw Atalanty x 1 Powiew Eola x 1 Podkowy Hefajstosa x 1 Złote Jabłko x 1
kurde, hodowanie zwykłych koni i jednorogów jest bez sensu.... wszystkie punkty jakie tylko mam ładuję zawsze w jednorogi, a cała reszta czeka na 'lepsze czasy' i postarzają się tylko z dnia na dzień 😵
kurde, hodowanie zwykłych koni i jednorogów jest bez sensu.... wszystkie punkty jakie tylko mam ładuję zawsze w jednorogi, a cała reszta czeka na 'lepsze czasy' i postarzają się tylko z dnia na dzień 😵
ja też tak mam wszystkie punkty i czas idą na jednorożce... 😵