Dzięki za wymianę 😉 Jeśli jakaś dobra duszyczka ma zbędne punkty to proszę na amela , oddam natychmiast
wątek zamknięty
zbędne pkt dorastania - dobre 😀 😂
wątek zamknięty
No cóż ja na 2 kontach posiadam zbędne punkty, natomiast na głównym bardzo ich potrzebuję...
Ktoś chętny na fajnego ogierka:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2110376
wątek zamknięty
ja nawet na lewych nie mam na polskim 😀 notarialna się dobrze nimi zaopiekowała chyba 😁
wątek zamknięty
No ja bym je chętnie wykorzystała na którymś z moich koni, ale jeśli mam potem czekać 10 dni na zwrot konia na swoje główne konto, to jakoś mi się odechciewa...
wątek zamknięty
A jak sądzicie, ile jest wart konik z linku powyżej??
wątek zamknięty
Tylko cholercia muszę szybko sprzedać... Bo potrzebna mi klaczka do hodowlii z łzami, a Łzy muszę za coś kupić... Bay jaki masz nick na howrse PL??
wątek zamknięty
ma może ktoś pożyczyć punkty dorastania? oddam od razu 🙂
wątek zamknięty
Ja bardzo chętnie, na jakie konta wysłać zaproszenia??
wątek zamknięty
punkty poproszę na k_o_n_i_s_i_e 🙂 napisz na jakie oddać 🙂 mogę oddać max 3 punkty 😉
wątek zamknięty
Oddać na amela ode mnie już poszły 😉
wątek zamknięty
Ha ha ja to mam farta dziś latał mi róg, chmurka i siodło szyte na miarę 😉 Dam 5ty żywioł za jednorożca araba! Ponawiam! 🏇 Najlepiej pisać na pw!
wątek zamknięty
florcia9 poszły i ode mnie 🙂
wątek zamknięty
Pacia - wystawisz mi pokrycie norbym - ? klacz jest u mnie. to jest - klacz 383.27 🙂
wątek zamknięty
xxflygirlxx mogę Ci wystawić ofertę moim ogrem z Pg powyżej 375 (-: ale widziałam już na kryciach publicznych 377
wątek zamknięty
MsCarmen to możesz jutro? :kwiatek: Bo już wytraciłam wszystkie punkty. Kobyła to Christa 369.38
wątek zamknięty
xxflygirlxx spoko 😀 ja też już nie mam piramidek.
wątek zamknięty
Czy ktoś ma gotwy kot HTML/ FLASH na umieszczenie pól tekstowych obok siebie? Zaraz mnie coś trafi po prostu x.x
wątek zamknięty
Notarialna - czyżbyś dzisiaj też urządzała nocne polowanie ? 😁
wątek zamknięty
Sprzedam kupon za equus-y bo mam na stanie a potrzebna mi kasa 🙂
wątek zamknięty
nie tylko wy 😉Nasetta za ile ? edit: dalej potrzebujesz punktu dorastania ?
wątek zamknięty
Florcik, W d*pie mam polowanie. Męczę prezentację x.x
wątek zamknięty
Piszcie mi propozycje na PW, a żeby było sprawiedliwie wybiore najlepszą 🙂 No potrzebuje wabankowa, ale narazie nie mam z czego oddać :/
wątek zamknięty
oddasz jak będziesz mogła 😉
wątek zamknięty
Dziękuje, postaram się jak najszybciej 🙂 Bo jeszcze florcik musze oddać 2 jutro 🙂
wątek zamknięty
Florcik, W d*pie mam polowanie. Męczę prezentację x.x a o co ci w tej prezentacji konkretnie chodzi? Napisz na pw żeby nie zaśmiecać forum. Ja też będe polować dzisiaj 😀
wątek zamknięty