nasetta nie pakuj się w jednoroga z wodą 😲 potem się wkręcisz w źrebienie i będziesz zużywała 12 punktów od ciąży do ciąży i w czasie ciąży. wiem, bo miałam kiedyś roga z wodą.
Nadeszly mroczne dni.., z 30 tys zrobilo sie 1000e a ja bankrutuje 🙁 nie no nie bede pisac jak o jakis traumatycznych przezyciach 🤔wirek: 😀 ale nie chce ktos czegos odkupic ? bo kasy troche brakuje 😀
Podkowy Posejdona x 2 Lonża Boreasza x 1 Złote Ostrogi x 1 [s]Zestaw Atalanty x 1[/s] Lira Apolla x 1 Laury Dafne x 1 Klepsydra Kronosa x 1 Puszka Pandory x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Woda Młodości x 1 Powiew Eola x 1 Chmurka x 1
Mam pytanie, jak klaczy skończą się objęcia (będzie mieć 30 lat) to mogę jej znowu dać objęcia które skończą się w wieku 60 lat? Bo nie wiem już 😜 Ile za KF Ema?
A ja mam biznes do graczy potrzebujących kasy 🙂 Teraz objęcia morfeusza można kupić na Błyskawicznych za ok. 7 000Eq... Chętnie odkupię od Was te Objęcia po 15 000Eq 😅 Czyli kupując przedmiot i przekazując go mi nic nie stracicie, a możecie zyskać 8 000Eq praktycznie za nic 🙂
Odkupię też inne wartościowe przedmioty za cenę ok. 30% większą niż chodzą na błyskawicznych 🙂