Eej, a ja naprawde chętnie bym komuś bardziej zorientowanemu niż ja podała moje hasło, bo ja tam musiałam coś przeoczyć... Od 5 dni mam konia wytrenowanego w 2 kategoriach na ponad 15% i nie przeskakuje.... 🙄
Libella - ja na drugim koncie mam dokładnie ten sam problem. Od dwóch dni czekam na zaliczenie poziomu i nic. To jest jakiś problem systemowy u nich, bo wielu graczy też się skarży. Pozostaje albo to zgłosić, albo czekać aż sami naprawią.
Eej, a ja naprawde chętnie bym komuś bardziej zorientowanemu niż ja podała moje hasło, bo ja tam musiałam coś przeoczyć... Od 5 dni mam konia wytrenowanego w 2 kategoriach na ponad 15% i nie przeskakuje.... 🙄
zaczela sie wiosna 😀 obsialam juz 3 pola, pozostale 2 sa niestety zajete (pass i jablka) i boje sie, ze nie zdaze z jedna roslina. ale najwazniejsze, ze rosnie kolejna porcja flax i marchewek 🙂
Libella mozesz dalej trenowac konie i dalej grac, tylko potrwa to troche dluzej z zaliczeniem Achievements, ale to chyba nie jest najwazniejsze 😉 Napisz do nich i przeczekaj.
Ja mam 2 wolne boksy 😀 jak by ktos szukal. Posiadam grooma i siodlarza, a szukam instruktora jazdy.
Nie wiem jak posadzić marchewki:/ ostatnio nie miałam z tym problemu a teraz nie mogę. Nie wiem, mam w inventory kilka rodzajw nasion, które sa wymeinione przy sianiu, ale nie można ich zaznaczyć, zaznaczam więc tylko manure i nic sie nie dzieje...
Mi też nie zalicza tego, że źrebak osiągnął już w 1 kategori 15%. Koń mojej hodowli, tzn. od kupionej klaczy i kupionego ogiera. Nie wiem ile to potrwa jeszcze 👿
Anka, zarezerwujesz mi boks? Widzę, że masz 1 wolny. Potrzebuję centrum z saddlerem do zaliczenia poziomu. Przeniosłabym konia jutro albo pojutrze (jeszcze nie wiem jak wypadnie). Nick Maanja, koń Arabka (bardzo wyszukane imię 😉 ).
uff u mnei juz all posiane- marfewy takze, szukam siodlarza i kowala do centrum kurcze musze kogos zwerbowac do howrsa bo stoje na tym samym poziomie w kilku kontach ale na 1 koncie musze miec 10 koni..masakra mam dwie kobyly i jedna blizniaki- same colty mi sie rodza🙁
Mam pytanko... co zrobić jeśli karma spadła mi do -1 bo przez przypadek licytowałam 2 konie, wygrałam obie aukcje ale na tą drugą nie starczyło mi już kasy... ? Jak to podnieść?
profile - my account - contact us Robisz po kolei co trzeba wg instrukcji i w końcu wysyłasz wiadomość. Napisałam im, że od kilku dni nie zaliczyło mi jednego z zadań i że jestem pewna, że wszystko dobrze zrobiłam. Dziwna sprawa, bo na głównym koncie zaliczyło mi wczoraj jedno z zadań.