Ja się powoli poddaje z tym 3 poziomem :/ Od 3 dni mam konia wytrenowanego w 2 kategoriach po 15% (aktualnie speed 17%, dressage 16%, gallop 15% i stamina 3%). I od 3 dni nie chce mi tego "odhaczyć" 🤬 I tak się zastanawiam, że może ja tam rzeczywiście coś źle zrobiłam, albo czegoś nie zauważyłam. I tak pomyślałam, może podałabym którejś z Was login i hasło (bo większość tu jest bardziej obeznana w tej grze niż ja 😉 ), żeby ktoś sprawdził, czy ja tam napewno wszystko dobrze zrobiłam?
Libella sprawdz dokladnie - robiac 3 level musisz miec wytrenowanego konia w 2 dyscyplinach na 30%. nie 15 %. Jak masz drugi level to w jednej na 15 %.
Robię 2 poziom, żeby przejść na 3. Na tym pomarańczowym "dymku" który się pokazuje jest napisane, że 15%. I na koniec tego komunikatu jest to "I" w kóleczku, od 3 dni
ok - nie wiem czemu tak jest ale ja na Twoim miejscu bym je dalej trenowala, bo i tak bedzie Ci to potrzebne . W koncu zaliczy... Ja tez jakos dluzej czekalam nie wiem czemu....
A ja mam jeszcze pytanie - chce zapisac moejgo konia na konkursy, ale przy kazdej dyscyplinie pokazuje mi sie pomaranczowy trojkat - niby ze mam zieodpowiedni sprzet. A na tym koniu mam :Centaur's saddle, MF bridle i podkowy Hephaestusa.... W czym moze byc problem ?
do Centaur's saddle trzeba miec tez specjalnie oglowie westowe 😉 z siodlem centaura dalej mozesz startowac z skokach czy wyscigach, po prostu kon moze zajmowac gorsze miejsca
Mnie na drugim koncie do skończenia poziomu też zostało już tylko 15% i od wczoraj mi nie zaliczyło. Ale z tego co widzę na ich forum więcej osób ma ten problem. http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2880078 Co w tym koniu jest takiego niezwykłego, że aż tyle kosztuje?
urodzil mi sie swietny zrebak, ale ogierek. zatem wystawiam na sprzedaz [[a]]http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2899088&requete=vente%3Dde[[a]] 8 gwiazdek, gp 547.85, 105.23 IBS. cena wywolawcza 700e, wiec taniutko 😉 dlaczego ja mam takego pecha i ciagle rodza mi sie ogierki :/
no to ja juz nic nie rozumiem. normlanie gdy kladzie sie zdrowego konia, zaszczepionego, odrobaczonego z energia pow 20 przed godzina 22 to zawsze budzi sie caly i zdrowy. jezeli mial derke to mogl spac na dworzu, jezeli nie to musial w boksie. moze wyslij maila do howrse, bo to mogla byc jakas wina systemu 😉
zazrebilam znowu te klacz, zrobilam skan i co? znowy ogierek 👿 ciekawe czy jak ja jutro pokryje to tez wyjdzie mi taki maly wstreciuch
dlaczego ja mam takego pecha i ciagle rodza mi sie ogierki :/
Bo mnie się rodzą klaczki 😁 Udało mi się sprzedać kobyłe. Fortuny za nią nie dostałam, ale poszła drożej niż mnie kosztowała i mam kasę na krycie. Jesteście straszne, tak mnie wkręcić. Hoduję wirtualne konie 🤔wirek: 😂
Jesteście straszne, tak mnie wkręcić. Hoduję wirtualne konie bo volta w ogóle jest zła i uzależnia 😎
10 minut temu kliknela na jakis link, ktory pojawil sie na howrse i teraz sadze marchewki i salate 🤔wirek: powinnam miec blokade na wszelkie gry internetowe