Ok, ale według mnie są warte 500Eq i za więcej ich nie kupię. Ale za to za inne przedmioty według Twoje skali przepłacę... Np. Zestaw Nyks: 6x4 500 = 27 000Eq, a ja idiotka odkupię go za 40 000Eq i to z wielką chęcią...
Nie można liczyć wszystkiego jedną miarą, bo są osoby posiadające np. Strzałę Artemidy i chcące się jej pozbyć nawet za te 500Eq...
A ja spotkałam, np. na wymianach (konto Pegaz) zawsze wyrabiam limit już w poniedziałek, a kupuję tylko przedmioty za Eq i za nie daję więcej niż 1 000Eq, a chętnych nie brak... Wczoraj przykładowo upiłam 2 Koniki za 500Eq, czyli dla kogoś konik jest wart 250Eq, czyli według niego dając 500 już przepłacam...
Libeerte, właśnie dlatego ja nieprzeliczam wartości przedmiotów w taki sposób, a patrzę na to jak bardzo mi się przydają...
florcia9, konik to żecz mało wartosciowa, baaaaaaaaardzo mało wartościowa ;d Jak to powiedziała Notarialna ludzie z wymian mają bujną wyobraźnie ; > Np. Dałabyś 5ty żywioł, a wziełabys konika morskiego ? chyba nie ;d
Chyba się nie rozumiemy, a ja mam już dość tłumaczenia... Przeczytaj moje wypowiedzi jeszcze raz i zastanów się co chciałam w nich przekazać.
Może trochę pomogę: CENA PRZEDMIOTU ZALEŻY OD JEGO PRZYDATNOŚCI jest tam jeszcze pare innych przesłanek, ale mam nadzieję, że porazisz sobie z ich rozszyfrowaniem...
Nauczyć, tak za darmo? 😁 Ludzie biorą po paro kuponówe rzeczy bo ten cały html to dobry biznes 😉 Dziś do mnie pisze ktoś "zrób mi prezentację za koniki morskie lub laury dafne..." a wczoraj jeszcze lepiej:"zrób mi za darmo " !!! 😤
WYMIENIĘ! Chmurka x 3 Powiew Eola x 2 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 2 Podkowy Posejdona x 2 Konik Morski x 2 Zestaw Hery x 1 Laury Dafne x 1 Piorun Zeusa x 1 Woda Młodości x 1 Zestaw Posejdona x 1