Ja już 2 razy zaźrebiałam mojego jednorożca i kicha 🙄 Chyba nie mam szczęścia 🙁
Mam prośbę do osób, które potrafią się dobrze posługiwać programami graficznymi. Czy mógłby mi ktoś zrobić prezentację dla mojego ośrodka? Byłabym bardzo wdzięczna. 💃
Jeśli ci chodzi o coś takiego jak na moim profilu (nick: -licja- ) tylko ośrodka jezdzieckiego to ja mogę ale jestem obecnie na feriach i mogę ci zrobić dopiero w sobotę 😉
Pomoże ktoś z zadaniem 63 (tj. żeby sprzedać konia za co najmniej 1 kupon) ? Kupon oddaję od razu po zaliczeniu zadania a za pomoc mogę dać piramidkę :kwiatek:
Pamiętacie tą dziewczynkę co mi ukradła grafikę z prezentacji? Howrse uaktualnia się przez noc i teraz dzieciak ma na tej grafice mój nick 😁 Cholercia, gdybym wczoraj pomyślała to bym tam dopisała "konikara155 kradnie grafikę z prezentacji innych graczy" 😀iabeł: Jak się dziś ten wredny dzieciak nie zorientuje i nie usunie grafy to tak zrobię 😀iabeł: 😀iabeł: Jestem okropna 😁
mi tez skoczyla 😀 napisalam na mojej stronie : nie klikaj i olinkowalam zeby jeszcze raz wlaaczyl sie moj profil 😁 a wszyscy klikaja i popularnosc kliknela mi z 17.000 do 7139 😀iabeł: I jakis konkurs zrobilam i dzieci neo wysylaja mi punkty dorastania 😁
nieee Lire ! 😁 Dzieci neo chca lire ! 😎 to jest cos takiego jak w tym filmie rybki nemo .. Daj!,Daj!,Daj,Daj,Daj,Daj.! albo : chce ! chce! chce! 😀iabeł:
Dziewcze się przejęło bo wpisałam ją na czarną listę na samej górze mojej prezentacji, prosi o usunięcie, ja też prosiłam i mnie olała 😎
Hahahaha, wiecie co to dziecko zrobiło? Wpisało mnie na swoją czarną listę 😂 Każe mi usunąć ją, to ona usunie mnie 😜 Dopisuję coś do mojej prezentacji. Jak coś to wy, drogie voltopiry widziałyście że miała moją grafikę na profilu? Wydaje mi się że tak (sądząc po jej wzroście popularności) więc piszę że mam świadków 😎
Misskiedis- a co napisała koło twojego nicku na czarnej liście ? "ukradła mi prezentację" 😁 czy co ciekawego ? 😂
zdaje się że :oskarża mnie bezpodstawnie czy jakoś tak 😁 Właśnie wysyłam jej PW: "Byłaś niepoważna a twoja czarna lista... no cóż, za wielkiego wrażenia na mnie nie robi. Ja mam z kim robić interesy, mam duuużo dłuższy staż niż ty i ci którzy mnie znają i tak nic sobie nie robią z tego, że jakaś dziewczynka z 2 dniowym stażem wpisała mnie na swoją czarną listę. Może to zaszkodzić tylko tobie. Mam wielu znajomych z którymi współpracuję, handluje (końmi, sprzętem, przedmiotami z CR) i którym wielokrotnie pomogłam, mam też świadków, którzy widzieli, że ukradłaś grafikę z mojej prezentacji. Jest wiele osób tworzących prezentacje. Za rzeczy z CR. To biznes, jak każdy inny. A w biznesie się nie kradnie. Za kradzież grozi kara."