Wiecie co? Ynteligencja co poniektórych na howrse przeraża mnie. Za Herę chcę 75000 z minimalną możliwością do negocjacji. Dziecię na howrse.pl napisało mi, że ZA DROGO i ona chce kupić za 1000 equus. Ja już tracę wiarę. Dostała iście ironiczna odpowiedź.
A ja się zbajerowałam 🙁 na wymianach zapłaciłam za róg a w rogu było wielkie g.... 👿 rozochociłam sie bo kupiłam róg za kupon a tam był piorun. Straciłam kasę i chyba ten piorun odsprzedam albo na coś wymienię.
ja wczoraj otworzyłam róg i zwątpiłam... chyba jednak spokojnie poczekam na kolejną promocję rogową 😁 i chcę jakąś akcję z możliwością zdobycia wielu piramidek! 👿
[quote author=wabankowa link=topic=1802.msg907391#msg907391 date=1298282435] o a ja myślałam że ty tylko mój net się zbuntował 🙁 Misskiedis mogłabym prosić o pokrycie jednorogiem ? 😉
[quote author=idziosława link=topic=1802.msg907813#msg907813 date=1298300871] Może mi ktoś pomóc z zadaniem kupna konia za kupon? Oddam kupon od razu i dorzucę Uzdę Posejdona/Powiew Eola 😉 [/quote] [s]podbijam 😉[/s]
[quote author=idziosława link=topic=1802.msg907813#msg907813 date=1298300871] Może mi ktoś pomóc z zadaniem kupna konia za kupon? Oddam kupon od razu i dorzucę Uzdę Posejdona/Powiew Eola 😉 [/quote] o spóźniłam się też mogę pomoc 😉
ja klikam, nic mnie to nie kosztuje a może znajdzie sie coś ciekawego 🙂 Dziewczyny mówiąc szczerze nie bardzo wiem co chce za piorun, może jakieś propozycje? jak nie na forum to nick w grze Deni. idziosława jak chcesz to mogę ci pomóc z tym zadaniem, sprzedaj mi konia, który ci nie jest potrzebny a ja odsprzedam ci jakiegoś mojego niepotrzebnego, bo jak jak idzie ten sam w te i we wte to musze trzymac konia 10 dni żeby z powrotem ci oddać. Może masz coś innego niż uzda czy powiew bo to akurat jest mi niepotrzebne. Alabamka w prezentacji pisze że kupujesz chmurki, mam do sprzedania 😉
a ja mam na wymianę: ( nad objęciami się zastanawiam 🙂 musi być fajna propozycja ) Chmurka x 2 Puszka Pandory x 2 Podkowy Posejdona x 2 Krew Meduzy x 1 Powiew Eola x 1 Czarna Orchidea x 1 Objęcia Morfeusza x 1 Lira Apolla x 1 Strzała Artemidy x 1