Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Wasia postarza konika o 2 miechy🙂 nie powinno sie nic dziac niepokojacego🙂 u gory okienko z info ze o 2 miechy starszy sie pojawia zamykasz je i grasz dalej
wątek zamknięty
Dziękować dziękować  :kwiatek: Wy uratować moje nerwy  :kwiatek:  😁
wątek zamknięty
Hmm a jak dać sól?
wątek zamknięty
znaleźć ją w boksie.

www.howrsepolska.foreo.pl 🙂 Zapraszamy  😅
wątek zamknięty
Przez was sie w to wciagnelam nu nu  🤬
Skonczyly mi sie aging points, co teraz? :P

Ps. Jak cos to jestem Pringlee  😉
wątek zamknięty
o własnie! też nie doszłam do tego😉 ale jak znaleźć???
wątek zamknięty
sól znajdujesz wstawiając konia do boksu, jak już skończy 6 miesięcy i umieszczasz go w equestrian center.

Aging points nie opłaca się używać, lepiej sprzedać.
Koń ma lepsze morale, health i energy, kiedy się go nie postarza, a kładzie spać dokładnie o 22!

Naprawdę, lepiej poczekać do jutra, i mieć frajdę ze zdrowego i fajnego konia  😉
wątek zamknięty
Aging points czasami można znaleźć w boksie albo na łące. Część dostaje się za różne osiągnięcia i zdobywanie kolejnych leveli. Wiem jak to jest kiedy się nie można doczekać, aż konik będzie już dorosły  😉

Nadal szukam instruktora do pracy - żadna z was nie zaliczyła jeszcze II level  👀
wątek zamknięty
Wstawiam do boksu i nie ma soli... Buuu
wątek zamknięty
Kami Ja będę miała jutro ale wciąż mam umowę o pracę jako stajenny :/
wątek zamknięty
Kami, ja juz zdałam, ale ciągle mam kontrakt na Grooma - do 11 lutego  🙄

zaźrebiłam sobie koninę... mam nadzieję że z gniadego i gniadego będzie jednak gniady  👀
wątek zamknięty
czy 2 level mozna zaliczyc tylko po ilus tam dniach w grze?
wątek zamknięty
Tak po 10 od zarejestrowania się😉

A ja mam takie pytanie (wydaje mi się, że mam rację ale pewna nie jestem) czy mogę rano określić wszystkie czynności jakie koń ma robić podczas dnia? I co najważniejsze na końcu kliknąć aby koń poszedł spać na koniec? Dzisiaj patrzę, a tam informacja, że koń nie spał 10 godzin, a właśnie tak zrobiłam ...
wątek zamknięty
pewnie  😉 możesz je też określić wieczorem, po południu, kiedy chcesz, byle przed update'm następnego dnia. ja właśnie zrobiłam to przed chwilą, moja historia wygląda tak:
jkh has finished 1st in the competition ASC Galloping. You have earned 53 Equus.
19😲0: jkh has eaten the carrot you have given her (morale: +0, energy: +4)
18:45: you have boosted jkh' motivation by stroking her (energy: +11.3)
18:15: jkh has participated in the Southern Vermont Classic race (energy: -19.2)
16:30: jkh has participated in the Carolina Pines Faster Horses race (energy: -19.2)
14:45: jkh has participated in the ASC Galloping race (energy: -19.2)
13😲0: jkh has participated in the ۞ Aspen Invitational race (energy: -19.2)
11:15: Full grooming (morale: +1)
10:45: jkh has eaten the salt stone you have given her (morale: +1, energy: +2.4)
10:30: jkh has participated in a horse riding lesson (energy: -15, morale: +3, galloping: +0.098, dressage: +0.098)
09:30: jkh has eaten 15 pounds of forage and 96 ounces of granules (energy: +15.8).
09😲0: jkh has participated in a horse riding lesson (energy: -15, morale: +3, galloping: +0.098, dressage: +0.098)
jkh has produced 3 pounds of horse dung yesterday
08😲0: jkh has just woken up
zaznaczyłam też, żeby koń poszedł spać, no i poszedł  😉

Aging points nie opłaca się używać, lepiej sprzedać.
Koń ma lepsze morale, health i energy, kiedy się go nie postarza, a kładzie spać dokładnie o 22!

aaaale przecież gdy używasz aging points i położysz go przed 22 to ma takie same parametry jak koń obudzony normalnie następnego dnia! aging points nie wpływają nijak na parametry życiowe!
wątek zamknięty
zgadzam się
ja zrobiłam sobie dzisiaj maraton, chyba z 4-ema aging pointsami, aczkolwiek każd 'dzień' wypełniałam normalnie jak zwykle
full trening, full żarcie, padoczek, grooming, wsio, potem lulu przed 22 i aging point
i wstawał mi na 3-ech setkach (no prawie) 😉
wątek zamknięty
ja cały czas zużywam wszystkie Aging Points i one nie szkodzą, poza tym że koń się szybciej starzeje 😉 ale teraz mam water of youth i starzeje mi się o 1 miesiac zamiast 2.
wątek zamknięty
hehe mi sie udało wyhodowac fajnego arabka ale jakos nikt nie chce kryc nim klaczy mimo ze zamiesciłam oferte  🙄
poza tym z utesknieniem czekam juz na 10 dzien zeby przejśc do 10 poziumu ale to juz jutro  🙇

moj nick sylwik
wątek zamknięty
o, jakby co jutro robię riding level II
kończy mi się dzisiaj kontrakt grooma, więc szukam pracy jakiejkolwiek 😉 najchętniej instruktora 😉
wątek zamknięty
hehe mi sie udało wyhodowac fajnego arabka ale jakos nikt nie chce kryc nim klaczy mimo ze zamiesciłam oferte  🙄
poza tym z utesknieniem czekam juz na 10 dzien zeby przejśc do 10 poziumu ale to juz jutro  🙇

moj nick sylwik

poprawka do 3 poziomu😉
ooo aleqs to jestesmy na tym samym poziomie😉
wątek zamknięty
Aleqsandra chętnie Cię zatrudnię na instruktora  😀 podaj mi tylko swój nick to wyślę Ci ofertę pracy  🙂

Gdyby ktoś szukał boksu do wstawienia konia to proszę krzyczeć - na dzień dzisiejszy mam wszystkie zajęte, ale jakby co to dokupię  😁
wątek zamknięty
aaaa ja dziś zebrałam rzodkiewki z 4 pastwisk i dzięki temu kupiłam SE Box i pastwisko 3 akrowe, i zostało mi jeszcze trochę kasy. byle dotrwać do lata, wtedy przychód z plonów jest największy 😉
polecam bardzo fajną metodę treningową: http://www.howrse.com/centre/forum/sujet?id=125442&sujet=571536
generalnie dla hanowerów, ale sprawdza się do wszystkich "skokowych", a po małych modyfikacjach też do wyścigowców itp.
wątek zamknięty
Nie wiem co mam robić już. Po raz kolejny w historii pokazuje mi się:
"Your mare Heroina didn't sleep 10 hours last night, so she has lost energy and morale points!
08😲0: Heroina has just woken up"

Ale ja za każdym razem kładę ją spać wieczorem  🤔
wątek zamknięty
a kładziesz przed 22 godziną według HISTORY?
wątek zamknięty
okolo 8-9 koncze prace jako groom mam 2 poziom jak ktos mnei kce to dajcie znac🙂 no i za 3 -4 dni bede szukac 2 boksow😀
wątek zamknięty
Tak kładę. Ok 21 albo troszkę wcześniej czasami ...
wątek zamknięty
dziwne 🤔 mogłabyś skopiować tu całą historię z dzisiaj?
wątek zamknięty
Ale czy to, że koń idzie na koniec dnia spać to pokazuje się w historii? Ja mam coś takiego w night time:  "You've chosen to bed Heroina In the box. "
wątek zamknięty
oczywiście, nie pokazuje się w historii, ale to o której koń pójdzie spać zależy od ostatniego zdarzenia w historii. jeśli ostatnie zdarzenie miałaś o 22 to jak położysz spać-wyśpi się, jak zdarzenie było o 22.30 np. to już się nie wyśpi
wątek zamknięty
kurczak nadal szukasz instr?? jak tak to moj login drapacz2
wątek zamknięty
mam już jednego, drugi też nie zawadzi  😉 ale wyświetla mi się że player does not exist
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.