zaćjesz jeśli sprzedajesz to wyślij mi jeśli się zdecydujesz jakie i za ile ; ] Dunkaa Saturn, Samuraj, Samba, Seria nie udało się - bezróg ja chcę KAMIEŃ ! i ... sprzedać/ wymienić STRACH NA WRÓBLE !
Super.. ktoś mi się włamał na lewe konto, na którym miałam róg wymieniony za łzy... 😤 i teraz co , nie mam rogu... a cały dzień mnie w domu nie było.. .
Watrusia - do modów raczej z lewym kontem nie polecę 😁 a takowych założyłam z 10 z czego korzystam z 3 👀 konik66- nie mam pojęcia - wchodziłam ,żeby dunce wysłać punkcik o 18.20,żeby pokryła jednorożca i jak klikałam na ikonke prfezentu to miałam róg w zapasach, póżniej po 19.30 wchodze i co ! ; o nie ma rogu, tylko jest niewiadomo skąd zestaw hery... A patrzyłam jeszcze w moim biurze- ro nikomu nie było wysyłane bo dopiero dzisiaj je dostałam , ponieważ zaproponowałam wymianę : ja oferowałam łzy- szukałam rogu . I ktoś dzisiaj zaakceptowal tą wymianę. A mnie od rana nie było w domu do 18:19 , ponieważ byłam na występie w innym mieście... masakra- zaraz idę zmienić hasła wszędzie.. 😫 🙁 🙄
zaćjesz jeśli sprzedajesz to wyślij mi jeśli się zdecydujesz jakie i za ile ; ] Dunkaa Saturn, Samuraj, Samba, Seria nie udało się - bezróg ja chcę KAMIEŃ ! i ... sprzedać/ wymienić STRACH NA WRÓBLE !
[move] Wymienie sie na Ro! [/move] [move]Wymienie sie na ro ![/move]
Podkowy Posejdona x 2 Strzała Artemidy x 2 Lonża Boreasza x 1 Konik Morski x 1 Złote Ostrogi x 1 [s]Zestaw Atalanty x 1[/s] Lira Apolla x 1 Laury Dafne x 1 Woda Młodości x 1 Powiew Eola x 1