Nareszcie z rogiem 😅 Jednego kiedyś sprzedałam i już myślałam, że po jego urodzeniu kobyła zrobiła mi się "bezpłodna", ale na szczęście nie. W sumie wyhodowałam dopiero 3 na mnóstwo prób. http://www.howrse.pl/elevage/fiche/affixe?id=7728
pokryłam 3 jednorożki w minutę 😁 ok, sprawdzam (na tyle na ile mi punkty dorastania pozwolą):
Paradise- bezróg ale jeszcze Apple Pie i Strawberry. Strawberry ma Morpheus Arms więc zaraz ja postarzę, zobaczymy czy tam radę Apple też. zaraz dam znać, ale coś się boję, że będzie dziś 3😲 dla nich 🙁
ewuśca tą Rehab może i kupi jakieś dziecko neo, co mu obojętne jaki koń, byleby dużo itemów. ale 10 passów za RDH to śmiech na sali 😉 nie dość że słaby to jeszcze mieszanka!, nieskończone treningi nawet... 😉 w jakim ty świecie żyjesz:P
Bay wiem ale to taki chwyt marketingowy 😎 Jak nie chce jakiś koni, a nie chce mi się ich dawać normalnie na aukcję to zawyżam sobie trochę cenę, zawsze może znajdzie się ktoś gorzej myślący 😁
wstawiam , może się komuś przyda - dostałam taką wiadomość. "Uwaga na złodzieja
Uwaga na gracza o nicku szejmas99
Pragnę ostrzec przed graczem szejmas99 napisał do mnie że kupi jednorożcca za 500 Equus i 1 kupon i Zestaw nyks zrobiłem na SP rezerwację za 500 equuus i 1 kupon zestawu nie wysłał i nie wyśle bo gra bo widać aktywmość na jego koncie wszystkich graczy proszę o lojalność i nauczenie gracza uczciwości nie kupujcie od niego żadnych koni ani mu nie sprzedawć skoro nie morzna go wyeliminować z gry to chociarz dajmy mu nauczkę solidarnością i nie akceptujcie pokryć jego ogierami proszę to info przesłać dalej pozdrawiam bardzo serdecznie Artur6940
proszę o wysłanie tej informasji do znajomych i o ostrzeżenie ich a zarazem dajmy mu nauczkę bo dziś oszukał mnie a jutro morze oszukać kogoś z was "
na kueimu stan aging pointów- 0 łączna suma ze wszystkich lewych: 119...
btw na lewych mam łącznie 4 artemis arrowy, meduse, parę(2?3?) poc i jakieś tam szajsy bonusowe, nie wiem kiedy uda mi się to wreszcie na kueimu wrzucić. :/
wstawiam , może się komuś przyda - dostałam taką wiadomość. "Uwaga na złodzieja
Uwaga na gracza o nicku szejmas99
Pragnę ostrzec przed graczem szejmas99 napisał do mnie że kupi jednorożcca za 500 Equus i 1 kupon i Zestaw nyks zrobiłem na SP rezerwację za 500 equuus i 1 kupon zestawu nie wysłał i nie wyśle bo gra bo widać aktywmość na jego koncie wszystkich graczy proszę o lojalność i nauczenie gracza uczciwości nie kupujcie od niego żadnych koni ani mu nie sprzedawć skoro nie morzna go wyeliminować z gry to chociarz dajmy mu nauczkę solidarnością i nie akceptujcie pokryć jego ogierami proszę to info przesłać dalej pozdrawiam bardzo serdecznie Artur6940
proszę o wysłanie tej informasji do znajomych i o ostrzeżenie ich a zarazem dajmy mu nauczkę bo dziś oszukał mnie a jutro morze oszukać kogoś z was "
trzeba do modów albo Ow-a napisać to zbanują albo coś 😉