Sprzedam wszystkie konie nie należą do hodowli la cria de caballos 😉 Czyli z tych co ostatnio sprzedałam zostało 61 ma być 7 ( trzeba sprzedać 54 😁 ) + jeszcze są jednorogi w treningu u naciau .... Jak ktoś zainteresowany prozę pisać ;0
Hej 🙂 Mozna dolaczyc? Od razu zglaszam sie z pytaniem. Jeśli mam zadanie: Połóż jednego ze swych koni spać 15 razy to chodzi o to, że tylko jednego? czy może można kilka? 🙂
Oferuję stanówkę jednorożcem achał-tekińskim Kastello Za cenę 1000 Eq, dla voltopirów "ze stażem" (czyli nie zarejestrowanym tylko dla tego wątku 🙄 ) możliwa zniżka! Koń ma już dodatni BLUP i wciąż nad nim pracujemy 😁
jaaaa 😅 zaoferuj pokrycie dla klaczy jednoroga na Ema_6
florcik, możliwe że ja mam jakiś limit 🤔 chociaż wydaje mi sie że nie powinno być, jak chce wysłać to wyskakuje że nic nie można zrobić, nie można dac tego obiektu, będę prubować do skutku. Kurka jasna! z tym zadaniem 1,20 dod punktu PG nic nie wyszło wrrrrrrr 🤔, robiłam wszystko według instrukcji a wyszło dużo wiecej teraz mam źrebole 392 i prawie 399PG, może do tego zadania potrzebne jakieś słabsze konie?
watrusia - ok, mogę poczekać :kwiatek: a zadanie z 1.20 pkt. gp. chętnie Ci zrobię🙂 wczoraj zrobiłam je Hawanie ci wyszło 🙂 nawiąż współpracę z florcik i powiedz , na których źrebakach Ci zalezy, aha i nie rejestruj ich w żadnym ośrodku jeszcze, a jesli juz zarejestrowałaś to postaraj się kupić jakieś na aukcji 4miesięczne 🙂
Mam wolne boksy w ośrodku z lewego konta. Marchewki i króliki do wszystkich boksów. 100% żyzne i czyste łąki. Dla rv dam boksy za darmo <jeżeli tak się da, a jeżeli nie to za 10eq>, bo nie używam prawie polskiego howrse.
Hej 🙂 Mozna dolaczyc? Od razu zglaszam sie z pytaniem. Jeśli mam zadanie: Połóż jednego ze swych koni spać 15 razy to chodzi o to, że tylko jednego? czy może można kilka? 🙂
Odpowiedź jest dość jasna, jeżeli rozumie się znaczenie słowa "jeden" 😉