Alabamka, okej, jak coś to mi się nie śpieszy, więc mogę teraz Ci wysłać Krew, a za 10 dni Podkowy (chyba że wolisz odwrotnie) i Ty za 10 dni Tajmera. ;D
Kiedy najlepiej dać klepsydry? mam dwa źrebole jeszcze przed zabawami jeden 390 a drugi 397 PG, i chcę żeby były naprawde dobre, i nie wiem kiedy dać im klepsydry, czy przed zabawami czy po, czy obojętnie.
Velliow, czy za 3 przedmioty na angielskim zgodziłbyś się na udostępnienie konta i zużycie przeze mnie tych punktów na mojej kobyle? Po 10 dniach odkupiłabym ją, a ty byś zamknął udostępnienie.
Dysponuję Medusami, Puszką, chmurkami i podkowami hefajstosa.
heh, ja jak będę kryła uni z hestia's gift to szkoda, że jak wychodzą bliźniaki, to nie może wyjsć i klaczka i ogierek, bo będę musiała zużyć pioruna 🙁
Wooow w ciągu 1 minuty potrafię zarobić 15 tyś equss dziennie.Codziennie mniej więcej 12 tyś zarabiam dzięki pokryciom jednorożców. 🙂 😀iabeł:
To za tyle idą pokrycia jednorogami?! Nawet nie wiedziałam... 😁 Pacia, to z tobą się umawiałam-strzała za krew? Jeśli z tobą to jeszcze aktualne? :kwiatek:
Weszłam na wymiany i wiecie jaką ofertę znalazłam? gracz oferuje strzałę artemidy za... dwie strzały artemidy 👍 Ktoś chętny oddać 2 strzały za 1?
ha! Dobre. Ale zdarzają się czasem jeszcze głupsze wymiany... Konik morski za 5ty żywioł... 😁 Czy ludzie sądzą że inni są tak naiwni?! Ps. Kto taki mądry? 😁