[quote author=ewuś link=topic=1802.msg902841#msg902841 date=1297969390] czy mógłby mi ktoś pożyczyć punkcików dorastania? oddam od razu z innego konta :kwiatek: [/quote] ja mogę :kwiatek:
proszę o punkty na kueimu na angielskie! :kwiatek:
ewuśca, kupiłam od arabeczki, ale niestety tak jak mówisz- przesyłać nie można. i zrobię tak jak jakaś forumowiczka stąd (hawana?) i 'sprzedam' konia arabeczce, tam ona mi ją pokryje itd, źrebaki (bo wiadomo że takie krycie to tylko z różdżką😀) mi sprzeda, a klacz wróci do mnie po 10 dniach 😉
bay Pisałaś, że zajęłabyś się moimi małymi. Co chciałabyś jako zapłatę? Z BM: Seahorse x 3 Black Orchid x 2 Pandora's Box x 1 Daphne's Laurels x 1 Apollo's Lyre x 1 Golden Spurs x 1
aga a na koncie na którym są źrebaki masz punkty? bo nie wiem czy wiesz, ale na robienie jednego jeśli zacznę jak będzie miał 8 miesięcy to schodzi 5 punktów.
Postarzę tę klacz do super PG i oddam do BLUP-owania ! PILNE ! Mam jeszcze jedno krycie embirem do wykorzystania ! 😅 Pacia, widze ze nieźle gonisz naszą najkochańszą elyytkę 🤔erce: Baaaardzo dobrze ! ;d
Kosztowała mnie to 5-ty żywioł ( jednoróg i rzeczy z CR i konie 2 ) i 8000 e 😵
bay Właśnie nie mam. ( a wogóle nie mam lewych kont) Tak więc chyba do reszty zszarpię budżet i kupię trochę tych punktów! Chyba, że zaraz sprzedam obie Made to measure bridle....
Ja się chętnie wymienię przedmiotami z Czarnego Rynku (Black Market) między polską a angielską wersją (ja jestem na ang.) Mam do wymiany: - 5x Czarna Orchidea - 2x Konik Morski - 2x Laury Dafne - 2x Złote Ostrogi - 1x Krew Meduzy - 1x Lonża Boreasza - 1x Strzała Artemidy - 1x Lira Apolla - 1x Podkowy Hefajstosa Mogę do tego dołożyć kilka koni, w tym tego startowego, a także: - ponad 10 000 Equus - 60 punktów dorastania - 2x Siodło szyte na miarę - 2x Uzda szyta na miarę - Kilka innych rzeczy z ekwipunku - Lizawka - Mieszanki energetyczne x50, Mieszanki kaloryszne x5, rzepy i jabłka
Na wersji ang. interesują mnie: Chronos' Timer, Morpheus' Arms, Nyx Pack, Water of Youth, Piece of Cloud, Pieces of Cloud Pack, Golden Apple, Horn of Plenty, Medusa's Blood, Atalante Pack, Hera Pack, Aphrodite's Tears, Zeus' Lightning Bolt, Fertility Wand.
Na wersji ang. interesują mnie: Chronos' Timer, Morpheus' Arms, Nyx Pack, Water of Youth, Piece of Cloud, Pieces of Cloud Pack, Golden Apple, Horn of Plenty, Medusa's Blood, Atalante Pack, Hera Pack, Aphrodite's Tears, Zeus' Lightning Bolt, Fertility Wand.