Mam na lewym koncie 33pkt dorastania, mam tam prywatne sprzedaze wiec moge pomoc kogos wyblupować konia czy coś 🙂 Mam duzo wolnego czasu, nawet za duzo 😀
[quote author=zaćjesz link=topic=1802.msg899541#msg899541 date=1297778924] Mam na lewym koncie 33pkt dorastania, mam tam prywatne sprzedaze wiec moge pomoc kogos wyblupować konia czy coś 🙂 Mam duzo wolnego czasu, nawet za duzo 😀 [/quote] ooo ja chętna ale prywatne będę miała za 5 dni i nie mogę się doczekać! 🙂
POTRZEBUJĘ KAŻDĄ ILOŚĆ AGING POINTÓW! (ang howrse) najchętniej bym zrobiła tak, że jak ktoś ma lewe konto z prywatnymi sprzedażami którego nie używa, żebym tam konia sprzedała i żeby mi ktoś udostępnił konto tam, a tam żebym mogła zrobić (postarzyć) źrebaka. ważne!
Ema_6 dzięki :kwiatek: w sumie ja nie miałam czasu i możliwości na jej blupowanie 🙂 dzisiaj zajęłam się moimi dwoma innymi klaczami jednorożkami i z -100 doszłam do +84 około 🙂 teraz czekam na wygrane w zawodach 🙂
edit: właśnie za zestaw Posejdona zyskałam kamień filozoficzny dla małego jednoroga 🏇
wy to fajnie macie, w ogóle od tych kuców się częściej źrebce - rogi rodzą. :/ miałam kiedyś australian pony to miałam przynajmniej co drugie źrebienie roga. kupiłam sobie psh i nic.