byłby ktoś chętny na 5ty żywioł? mam 2 😎 oraz oferuję krycie najlepszym jednorożcem ogierem fryzyjskim na howrse za coś z CR + 1000eq, jeśli nie wyjdzie rożek następne krycie 1500eq! i wypożyczam klacze jednorożców, z zestawami nyx, za 3000eq i klacz ze źrebakiem wraca do mnie lub możemy się jakoś dogadać 😉
wabanka 🙇 ! ale za co? 🙁 na polskim nie mam za dużo. jedyne wartościowe tam to puszka pandory i strzała artemidy... reszta bonusowy szajs. no i chmurka.
wabanka 🙇 ! ale za co? 🙁 na polskim nie mam za dużo. jedyne wartościowe tam to puszka pandory i strzała artemidy... reszta bonusowy szajs. no i chmurka.
nawet za pare Eq na polskim bo na angielskim nie gram i mi nie potrzebny zestaw 😉
Ludziska, mam niezłą ofertę stanówka moim jednorogiem w zamian za wysłanie rzeczy wartej ok.800 equus na konto xxigaxx 😅 pilne ! bo nie stać mnie tam na stanówkę i wezwanie weta !
Ludziska, mam niezłą ofertę stanówka moim jednorogiem w zamian za wysłanie rzeczy wartej ok.800 equus na konto xxigaxx 😅 pilne ! bo nie stać mnie tam na stanówkę i wezwanie weta !
napisała mi tylko,że musi go szybko sprzedać do wieczora 🤔 sprzedala mi za 4 kupony go , więcej nie wiem, ale zaraz przejrzę archiwum,może coś znajde na ten temat 🙂 edit : mam , jak się zapytałam, czy może mi go zarezzerwować, a wieczorem go kupię (była gdzieś 16:20) to odpisała " Muszę go sprzedać teraz, to pilne więc nie mogę " edit2: ort 😡