Uzda Posejdona x 4 Laury Dafne x 2 Strzała Artemidy x 2 Zestaw Posejdona x 2 Chmurka x 1 [s]Kamień Filozoficzny x 1[/s] Czarna Orchidea x 1 Konik Morski x 1 Podkowy Posejdona x 1
Ha, musiałam wczoraj poodwiedzać parę profili i pogratulować, żeby dostać się wyżej w rankingu do zadania i co? I dzisiaj jestem 92, 93 odwiedziny w dniu wczorajszym 😜
milam zarezerwowanego konia andaluzyjskiego od takiej dziewczyny.. kon mial 393 gp ! a dzisiaj otrzymalam wiadomosc ze konia kupili za 1 kupon i 500e ktos z elyty 👿 i wsadzili konia do schroniska !! 🤬 to znaczy ze tylko elyta moze posiadac konie powyzej 390 ?! glupia elyta... 👿
Czarna Orchidea x 10 Laury Dafne x 5 Konik Morski x 9 Zestaw Posejdona x 4 Podkowy Hefajstosa x 2 Różdżka Płodności x 3 Podkowy Posejdona x 2 Złote Ostrogi x 2 Krew Meduzy x 2 Strzała Artemidy x 2 Puszka Pandory x 2 Uzda Posejdona x 1 Siodło Posejdona x 1 Woda Młodości x 2 Powiew Eola x 1 Klepsydra Kronosa x 1 Lira Apolla x 1
To w końcu zarezerwowałaś czy nie? Bo jeśli tak, to jakim cudem konia kupił ktoś inny? Czy dziewczyna była z elity?
znaczy kon byl wystawiony dla mnie , a ktos z elyty napisal ze chetnie odkupi konia za wiecej no i dziewczyna sie zgodzila 😲 ta dziewczyna ktora sprzedawala konie nie ma jz zadnych koni powyzej 370 ! cala elyta wykupila i wsadzili do schroniska 😤
[quote author=Ema_6 link=topic=1802.msg896278#msg896278 date=1297588290] milam zarezerwowanego konia andaluzyjskiego od takiej dziewczyny.. kon mial 393 gp ! a dzisiaj otrzymalam wiadomosc ze konia kupili za 1 kupon i 500e ktos z elyty 👿 i wsadzili konia do schroniska !! 🤬 to znaczy ze tylko elyta moze posiadac konie powyzej 390 ?! glupia elyta... 👿 [/quote]
to według tego my też jesteśmy elytą bo mamy takie konie 😂 😎
[quote author=Ema_6 link=topic=1802.msg896299#msg896299 date=1297589241] To w końcu zarezerwowałaś czy nie? Bo jeśli tak, to jakim cudem konia kupił ktoś inny? Czy dziewczyna była z elity?
znaczy kon byl wystawiony dla mnie , a ktos z elyty napisal ze chetnie odkupi konia za wiecej no i dziewczyna sie zgodzila 😲 ta dziewczyna ktora sprzedawala konie nie ma jz zadnych koni powyzej 370 ! cala elyta wykupila i wsadzili do schroniska 😤 [/quote] Przeczytałam "dla" zamiast "do" i narobiłam zamieszania 😡 Przecież nie można robić elicie konkurencji 🤔wirek:
a co mi tam.... konta w howrse mi nie usuna bo ja nie ro bie awantur w howrse.. tylko opowiadam na forum, konto z forum tez moga usunac 🙂 w internecie jest bardzo duzo for o howrse 😀 wiec nie musze sie przejmowac 😉