hmmm.... Dobra myśl ale nie wiem czy dam radę. Ja akurat z BLUP'owaniem na bakier jestem... Zobaczę, co da się zrobić 😉 Tylko trochę mi to zajmie bo z moim komputerem to cholery idzie dostać( Właśnie piatą minutę restartuje mi się strona howrse)
Muszę wyłączyć komputer na jakieś 15 minut i wtedy "Podziałam"
Ja tez potrzebuje pomocy w blupowaniu głównie andaluzów... :kwiatek:
Właśnie , potrzebuje tego samego 😉
UWAGA ! Przez przypadek ( chyba ) dostałam krycie tym Embirem 410 i ileś na jednorożkę niestety connemare 🙁 Czy ktośbyłby zainteresowany źrebakiem półkrwi ?? PG na 100 % będzie miał wysokie 😅
Pacia Wysłałam Ci Strzałę Artemidy. Mam jeszcze Złote Jabłko x1 Podkowy Posejdona x1 Konik Morski x1
I Punkty Dorastania x4
A co do hodowli - co mam zrobic by dołaczyć? O ile chcecie 😉 Mam jednego ...beznadziejnego hanowera, ale to wina tego, że nie gram zbytnio w polskie howrse. Ale zacznę - dla Was 😉
Pacia Wysłałam Ci Strzałę Artemidy. Mam jeszcze Złote Jabłko x1 Podkowy Posejdona x1 Konik Morski x1
I Punkty Dorastania x4
A co do hodowli - co mam zrobic by dołaczyć? O ile chcecie 😉 Mam jednego ...beznadziejnego hanowera, ale to wina tego, że nie gram zbytnio w polskie howrse. Ale zacznę - dla Was 😉
Mogę dać złote ostrogi, laury dafne albo konika morskiego. Jeszcze ewentualnie z innego konta siodło szyte na miarę. [s]I chyba mam na zbyciu wodę młodości.[/s]
Na angielskim: Medusa's Blood x1 Seahorse x2 Hera Pack x1 Poseidon's Horseshoes x1 Seahorse x4 Pandora's Box x4 Daphne's Laurels x3 Piece of Cloud x1 Artemis' Arrow x1 + na koncie Roulett za gotówkę w zamian za coś na polskim mogę rzucić się siodłem szytym na miarę + dać gotówkę z konta Roulett za przedmioty na polskim
Mogę dać złote ostrogi, laury dafne albo konika morskiego. Jeszcze ewentualnie z innego konta siodło szyte na miarę. I chyba mam na zbyciu wodę młodości.
Na angielskim: Medusa's Blood x1 Seahorse x2 Hera Pack x1 Poseidon's Horseshoes x1 Seahorse x4 Pandora's Box x4 Daphne's Laurels x3 Piece of Cloud x1 Artemis' Arrow x1 + na koncie Roulett za gotówkę w zamian za coś na polskim mogę rzucić się siodłem szytym na miarę + dać gotówkę z konta Roulett za przedmioty na polskim
Na Angielskim są dość drogie, a tylko na angielskim rzucam siodłami w zamian za przedmiot na polskim 😉 ewentualnie uzda szyta na miarę za bonusowy przedmiot typu lonża boreasza czy złote ostrogi 😉
Chmurka x 4 Konik Morski x 2 Krew Meduzy x 1 Lira Apolla x 1 Laury Dafne x 1 Puszka Pandory x 1 Woda Młodości x 3 Podkowy Hefajstosa x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Zestaw posejdona x 1
Ema_6 taki jak na r-v 😉 Pacia nie trzeba :kwiatek: Zauważyłam, że nie mogę Ci już wysłać tego punktuuuu...Ach te limity 🙄 Notarialna nie wiem co wybrać... Rzuć ostrogami a ja zaraz wyślę Ci to jabłko. Tylko podaj nick