[quote author=EwuśCa link=topic=1802.msg879255#msg879255 date=1296564998] Bay ja to zaliczyłam zajmując się jakos 100 końmi ;] Bo taki ranking też jest . [/quote]
Jeny 😵 Jakie te dzieci na howrse są puste 😵 Wystawiłam z ciekawości krycie ogierem fryzyjskim, z ukończonymi 2 (!) treningami, za 300eq. Po chwili na konto wpłynęło 300equus, wchodzę, patrzę kto pokrył, a to 9-cio letnia dziewczynka, pokryła klaczkę fiordzką (rodzice klaczy: ogier xx i klacz fiordzka, babcia hanower, a dziadek fiord) 😵 Przynajmniej zarobiłam 😁
Jeny 😵 Jakie te dzieci na howrse są puste 😵 Wystawiłam z ciekawości krycie ogierem fryzyjskim, z ukończonymi 2 (!) treningami, za 300eq. Po chwili na konto wpłynęło 300equus, wchodzę, patrzę kto pokrył, a to 9-cio letnia dziewczynka, pokryła klaczkę fiordzką (rodzice klaczy: ogier xx i klacz fiordzka, babcia hanower, a dziadek fiord) 😵 Przynajmniej zarobiłam 😁
To całkiem normalne, przecież można robić na howrse mieszanki różnych ras
Podkowy Hefajstosa x 1 Lira Apolla x 3 Konik Morski x 9 Zestaw Posejdona x 1 Złote Ostrogi x 5 Puszka Pandory x 3 Laury Dafne x 3 Chmurka x 1 Czarna Orchidea x 1 x 1 Strzała Artemidy x 1
[quote author=Alabamka link=topic=1802.msg879349#msg879349 date=1296570918] Potrzebuję na jeden dzień pożyczyć kilkanaście tyś. equus :kwiatek: Oddam trochę więcej
ja mogę :kwiatek: ile ? [/quote] Na szczęście już nieaktualne 😅 Ale dzięki za chęci :kwiatek: