faaajnie macie :/ ja na ang jestem 16.000 w ogólnym rankingu i nie dość, że nie chce mi się skakać wyżej, to i tak przeskoczyć o 15.500 miejsc to jednak nie lada wyzwanie. i mi nie chce się samo zaliczyć 🙁
Ale to nie musi być ogólny ranking! Przynajmniej kiedyś nie musiał. Wystarczy poklikać i złożyć ludziom dużo gratulacji i zaliczyć dzięki wysokiemu miejscu w rankingu popularności.
Haha ale kasy zbijasz 😀 Nie dość, że nie musisz płacić, za wyżywienie i pokrycia to jeszcze wracają do cb 2 jednorogi 😀 I w dodatku nie musisz się martwić o pokrycie o konkretnej porze 😀 No a za ile wypożyczasz?
to do mnie , czy do paci ? jeśli do mnie to 500 eq. i matka i jednorożec mały wracają do mnie. no , ale się bardziej opłaca dla np. Ciebie, bo kupno jednorożca to często ponad 6 kuponów, lub ponad 300 000 eq . a tu jakieś 5 tyś na wszystko i zadanie zaliczone. 🙂
Ja wiem, że się bardziej opłaca, dlatego pytam ;p Chociaż jednoroga też chętnie bym kupiła, ale nie mam tyle kasy a za prędko nie uzbieram. Jak i kuponów.
Potrzebuję pożyczyć 10-15 tyś Eq. Oddam jutro jakoś po 14 🙂 Potrzebuję żeby w rankingu z kasą podskoczyć bo jestem na granicy 500 miejsca a dziś sporo kasy wydałam 🙁 Podaruję rzepką 😀