Potrzebuję pomocy... Zestawienie moich finansów tego tygodnia to -15 tyś 🙄 Może miałby ktoś pomysł jak z tego wyjść bo już pomysłów nie mam? (Mogę oczywiście skan zestawienia wysłać) Jeszcze niedawno byłam +30 tyś 😡
Frania, Mam sporo ale pokrycia mi nie idą bo jest dużo lepszych ogierów w ofertach. Mojito A 353,85 hanower Emigrant 364,95 hanower Green Day 359,25 hanower Jeremi 358,72 hanower Uhlryk 355.45 Walijczyk (Walijczyków tyle w ofertach nie ma to może nim zacznę kryć tyle, że mało osób Walijczyki ma 🙂 )
wysyłaj swoje konie na Grand prix . 2 konie = 2,000E dziennie co tygodniowo nam daje 10,000E nie za wiele ale zawsze coś. do tego złuż oferty pokrycia swoim ogierem ( jak masz oczywiście) albo sprzedaj jakiegoś konika 🙂
[quote author=Alabamka link=topic=1802.msg877020#msg877020 date=1296418689] babolcia, Ja ma spore te zestawienie finansów 😉 Do GP zgłaszam, konie wystawione, pokrycia też.
edit: Może będzie łatwiej jak napiszę: Suma dochodów + 164 748 Suma wydatków -179 593
ej a jak zrobić to zestawienie finansów ? bo chciała bym zobaczyć jak jest ze mną xD
Ja też nie jestem na plusie.. w sumie wychodzi na to samo 😁 posprzedawałabym konie, ale nie mogę bo muszę mieć 17 do zadania i mam kryzys finansowy... ale ja nie mam się z wami co porównywać bo wydatki i dochody to tylko 18 tys. Skąd wy tą kase bierzecie? 👀 Ja czasem nie mam nawet z czego klaczy pokryć xD 🙄
Na pewno nie 😉 Ja kiedyś sobie zapas zrobiłam i od paru tygodni nic takiego nie kupowałam a to zestawienie siedmiu dni 😉 edit: To pewnie w "zakup produktów" się wlicza