Mam wolny boksy przynajmniej przed chwilą były jeden zarezerwowany jest gdyby ktoś z recholty chciał -marchewki -sciólka lniana -mieszanki od 1.02 -szklarnia cały czas cos rośnie -króliki na bieżaco dla najleprzych w ujedzeniu koni
umiejętnosci są 300 moge obniżyć ale żrebaków nie przyjmuje tylko konie z ujeżdzeniem ok 50 i takie które obiecują że szybko nadrobią zaległości .
[quote author=EwuśCa link=topic=1802.msg876186#msg876186 date=1296387517] Na polskim howrse mam na wymianę 2 kupony . Najchętniej za passy/rzeczy na ang. 😉 [/quote] ja moge za 1 kupon 2 rzeczy o wartosci 2 kuponow na ang ci dac 😉 ja mam:
Piece of Cloud x 1 Golden Spurs x 1 Medusa's Blood x 2 Daphne's Laurels x 2 Seahorse x 2 Piece of Cloud x 1 Hephaestus' Horseshoes x 1
[s]Pacia jestem zainteresowana chronosem na ang. jako że kosztuje 2 passy mogę Ci dać za niego nawet 3 przedmioty na polskim 😉 jeden to róg obfitości, drugi: konik/orchidea/laury/lonża i trzeci: konik/orchid/chmurka/laury/lira/puszka. drugie i trzecie to różne konta, ale ew. mogę ci dać dwa z "trzeci:", bo chyba tam są ciekawsze. 😉[/s] nieaktualne. 😉
p.s. potrzebuję kogoś do przerzucenia rzeczy na angielskim howrse.
Bardzo potrzebuje wody młodości. Niestety na wymianę mam tylko Konik Morski x 4 Czarna Orchidea x 3 Złote Ostrogi x 2 Podkowy Hefajstosa x 1 Puszka Pandory x 1 Laury Dafne x 1 Lira Apolla x 1
potrzebuję kogoś z kuponem aby kupił mojego konia za 1 kupon! oczywiście kupię też od tej osoby za 1 kupon, więc nikt nie będzie stratny, a muszę zadanie zaliczyć.
!!! potrzebuję kogoś z kuponem aby kupił mojego konia za 1 kupon! oczywiście kupię też od tej osoby za 1 kupon, więc nikt nie będzie stratny, a muszę zadanie zaliczyć.