Alabamka poleciał punkt na Bertę. kupiłam Ci nowy boks i ktoś od razu się wp... 👿 poczekasz do wieczora? to anuluję pobyt swojego, bo i tak go muszę zabić do zadania 😁
Jak kupujecie nowy boks i chcecie go dla kogoś/siebie zarezerwować, to podnieście przedtem próg umiejętności np na 1000/2000 czy chociażby 700, to Wam od razu go nie wezmą. I jak zarezerwujecie to wróćcie znowu do progu 0, 200 czy ile tam macie.
MsCarmen, To normalne, właśnie trzeba podwyższać przed kupnem progi bo nie ma ze słabym progiem boksów z marchewką i się rzucają 😁 Mam punkcik i poczekam 😉
Sprzedam / Wymienię: Chmurka x 9 Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 4 Laury Dafne x 3 Lonża Boreasza x 2 Krew Meduzy x 1 Podkowy Posejdona x 1 Lira Apolla x 1 Puszka Pandory x 1 Piorun Zeusa x 1 Powiew Eola x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Szukam: kamienia filozoficznego różdżki płodności zestawu Hery jabłek
mam również pytanie, bardzo ważne [ jeśli już było to przepraszam, tyle tych stron że od początku nie chce mi się przewijać... ] jak znaleźć SEKRETNĄ STRONĘ NR 2 ? z góry dzięki :kwiatek:
ja już mam dziękuję dziewczyny, okazało się że to, co wcześniej miałam zrobić było dobre tylko strona mi się nie chciała otworzyć, ale i tak Wam dziękuję :kwiatek:
Hej mam dwa wolne boksy stajnia z : -marchewkami -ściólką lnianą i ze słoma własnej produkcji -cena lekcji 19 eguus -mieszanki będa jak tylko urosną jabłka bedzie miesznak zdrowotna i inne które sa dpstępne od 1 lutego mieszanki . -zwierzątka sysytematycznie przybywaja do stajni mamy juz zebre ,króliczka ,kolejny króliczek 25.01 Cena 25 eguus króliczka dostają Ci co mają w dniu rozdawania czyli teraz 25 najwyższe ujeżdzenie i ogólny poziom umijętności . Teraz króliczka dostał koń z ujezdzeniem 110 i umięjętnościami 310