potrzebuje czarna orchidea będe wieczorem pisać na wymiane ,s przedaż mam 4 szt koni morski pkt dorastania 70 sztuk podkowy posejdona laury dafne 2 szt siodła mg siodło mk strzała artemidy lonża boreasza uzda szyta na miare
pisać na pw mam rzeczy na kilku kontach wiec pisać szukam chetnych do przeżucenia mi rzeczy na moje głowne konto w zamian dam rzepe lub pkt dorastania .
Pomoże mi ktoś oszukać howwrse ? 😉 Chcę kupić passa za swoje fundusz i chciałabym , żeby wystawił mi konia za 55tys . , ja go kupię, a potem zrobimy na odwrót, czyli eq do mnie wrócą 🙂 Na ang. ;]
aaaa. ! jesteś meeega szczęsliwa, właśnie pokryłam od niechcenia klacz jednorozca (4 podejscie) i urodził mi się jednoróg ! 😍 😅 😅 😅 💃 Kompletne zaskoczenie! myślałam, że będę stała na tym zadaniu z miesiąc ! 💃
aaaa. ! jesteś meeega szczęsliwa, właśnie pokryłam od niechcenia klacz jednorozca (4 podejscie) i urodził mi się jednoróg ! 😍 😅 😅 😅 💃 Kompletne zaskoczenie! myślałam, że będę stała na tym zadaniu z miesiąc ! 💃
Czemu nie przepomniałaś o 18.23?! 🤬 🤬 🤬 🤬 Znów, kurcze no... znów przeoczyłam 😵
Florcik, ja też pokryłam jednoroga. I dopa. Zwykły ogier... :/ Ale będę próbować... Ach, i mam na sprzedaż 5 źrebaków fiorda, wszystkie rodzeństwo... 😵
Potrzebuję piramidek! Oddam z drugiego konta! Potrzebuje 6 osób (tyle mam punktów na drugim koncie).
Najgorsze jest to, że siedziałam od 18 specjalnie czekając i po prostu zapomniałam 😵 edit: Potrzebuję w trybie natychmiastowym 2 boksów z marchewkami :kwiatek: (za 2 mogę pokryć klacz Emigrantem za 1500e)