mam na wymianę: Czarna Orchidea x 4 Konik Morski x 4 Chmurka x 2 Laury Dafne x 2 Złote Ostrogi x 2 Lira Apolla x 1 Strzała Artemidy x 1 Podkowy Posejdona x 1
mam na wymianę: Czarna Orchidea x 4 Konik Morski x 4 Chmurka x 2 Laury Dafne x 2 Złote Ostrogi x 2 Lira Apolla x 1 Strzała Artemidy x 1 Podkowy Posejdona x 1
chcesz coś innego za strzałę artemidy ? mogę od Ciebie ją odkupić za 4000equss. 🙂
A ja jestem zła bo miałam pokryć klacz jednorożca, dałam jej różdżkę, poczekałam do 18:23, wybrałam ogra i co? Klikam pokryj a tam "błąd wewnętrzny, spróbuj później" 👿 wrrr... pierdziele, jutro wstaje z rańca, mam nadzieję że będą pokrycia...
W takiej sytuacji robi się wstecz i klika w inną ofertę krycia. Po prostu ktoś Ci sprzątnął sprzed nosa daną ofertę, ale dalej miałaś ileś sekund na wybranie innej.
[quote author=Misskiedis link=topic=1802.msg858072#msg858072 date=1295285276] A ja jestem zła bo miałam pokryć klacz jednorożca, dałam jej różdżkę, poczekałam do 18:23, wybrałam ogra i co? Klikam pokryj a tam "błąd wewnętrzny, spróbuj później" 👿 wrrr... pierdziele, jutro wstaje z rańca, mam nadzieję że będą pokrycia...
W takiej sytuacji robi się wstecz i klika w inną ofertę krycia. Po prostu ktoś Ci sprzątnął sprzed nosa daną ofertę, ale dalej miałaś ileś sekund na wybranie innej.
U mnie dalej jednorożca niet 😕 [/quote]
Jednego jednorożca mi sprzątneli sprzed nosa a przy drugim pojawił się błąd :/
chcesz coś innego za strzałę artemidy ? mogę od Ciebie ją odkupić za 4000equss. 🙂 [/quote]
niestety potrzebuję właśnie różdżkę płodności, do zadania
Jako, że potrzebuję punktów dorastania. Oferuję pokrycie za 1500e i punkt dorastania! (Oferta do wyczerpania zapasów 😁 ) http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1452629 Radzę się śpieszyć bo gdy koń osiągnie blup ponad 70 to jego pokrycia będą bardzo trudno dostępne 😉
mam lzy afrodyty, konika morskiego, lire apolla i 2 razy złote podkowy wymienie się za puszkę pandory, róg obfitości, różdżkę płodności lub kupony moj nik to Zelka2303. zapraszam