Achaja, Ale ty mi punkt pożyczałaś czy chcesz kupić za punkt i 1500? Bo jeśli to drugie to tak a to pierwsze to nie bardzo bo właśnie zużyłam energię na pokrycie mojej klaczki 😡
Mam na wymianę: Złote Jabłko x 2 Powiew Eola x 2 Woda Młodości x 2 Krew Meduzy x 1 Lonża Boreasza x 1 Diamentowe Jabłko x 1 Lira Apolla x 1 Puszka Pandory x 1 Czarna Orchidea x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Zestaw Posejdona x 1
Mam na wymianę: Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 4 Laury Dafne x 3 Lonża Boreasza x 2 Piorun Zeusa x 2 Podkowy Posejdona x 1 Lira Apolla x 1 Krew Meduzy x 1 Puszka Pandory x 1 Powiew Eola x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1
Naciau po stronie będzie latał Ci prezent (w czasie świąt latała bombka), UFO może mieć postać siodła czy uzdy 😉 Jebłka i rzepy chyba nie obejmują UFO. Nie mówię że dziś będzie się obijał w oknie ale trzeba poprostu pilnować 🙂
A ja jestem zła bo miałam pokryć klacz jednorożca, dałam jej różdżkę, poczekałam do 18:23, wybrałam ogra i co? Klikam pokryj a tam "błąd wewnętrzny, spróbuj później" 👿 wrrr... pierdziele, jutro wstaje z rańca, mam nadzieję że będą pokrycia...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]PS. co spojrzę na Twój avatar to mam wrażenie, że jest na nim moja ukochana klaczka 😉 [/size][/size][/size][/size][/size]