Florcik 🤔zczeka: ***** Coś ty zrobiła, że ona ma aż tyle wygranych zawodów?! 🙇 🙇 Tu dziękować to mogę tylko ja. :kwiatek: edit: Ma dokładnie 115 wygranych zawodów. O 2 i 3 msc. już nie mówię. U mnie miała max połowę 🤔
URODZIŁ MI SIĘ JEDNOROŻEC!!!!!!!!!!!!!! 💃 💃 💃 I to hanower. Klacz. Jeszcze nie wiem co z nią zrobię, póki co wreszcie zaliczyłam to cholerne zadanie 😀 Ale słaba, bo miałam słabą klacz a i ogierów hanowerów uni nie ma lepszych niż 516 gp.
Ale się cieszę 😀
!!! szukam kogoś na angielskim howrse z prywatnymi sprzedażami, aby pożyczył mi 30.000 na wykonanie zadania, od razu oddam z bonusem w postaci rzeczy z BM. :kwiatek:
Florcik 🤔zczeka: ***** Coś ty zrobiła, że ona ma aż tyle wygranych zawodów?! 🙇 🙇 Tu dziękować to mogę tylko ja. :kwiatek: edit: Ma dokładnie 115 wygranych zawodów. O 2 i 3 msc. już nie mówię. U mnie miała max połowę 🤔
miło mi 😡 :kwiatek: Jakoś nad tym nie panuję, hehe 🙂 :kwiatek:
Czy na polskim howrse za znalezienie sekretnej strony nr 2 też dają kupon?
[s]Ema_6 ja moge jeśli chodzi o ang H. 🙂 Ale nie z kueimu bo mam limit, z zebra230 albo falabela. Dodaj mnie gdzieś tam (napisz gdzie) i ślij od razu. A orchideę na kueimu.[/s] O już nie, Florcik mnie uprzedziła 😉
[quote author=Ema_6 link=topic=1802.msg857044#msg857044 date=1295209274] ja !
twoj nick 🙂 ? jak masz 2 konta to lepiej bo moge ci na to 2 konto przeslac orhidee 😅 [/quote] mój nick - florcik , mam 2 konta 🙂 to orchidee ślij na florcik, a punkt do przesłania na adasko345(i wyślij zaproszenia na konta oba) 🙂
[quote author=Ema_6 link=topic=1802.msg857044#msg857044 date=1295209274] [quote author=Florcik link=topic=1802.msg857034#msg857034 date=1295209144] ja !
twoj nick 🙂 ? jak masz 2 konta to lepiej bo moge ci na to 2 konto przeslac orhidee 😅 [/quote] mój nick - florcik , mam 2 konta 🙂 to orchidee ślij na florcik, a punkt do przesłania na adasko345(i wyślij zaproszenia na konta oba) 🙂 [/quote] zaproszenia poszly zaakceptuj na crazyloop i Ema_6 ja ci wysle pkt dorastania a ty mi na Ema_6 a orchide przesle ci na florcik 😅