ktoś da piramidkę na limonkowa. ? pilnie potrzebuję !
wątek zamknięty
deidre :kwiatek: Jak mnie przyjmiesz z lewego konta [rideau] to Ci oddam.
wątek zamknięty
Ja mam za to co chwilę wiadomości z OJ, to już jest denerwujące :/
wątek zamknięty
Nadal potrzebuję aging pointów na angielskim (international) howrse! Potrzebuję również kogoś, kto mi przerzuci Hop! :kwiatek:
wątek zamknięty
jest ktos zainteresowany aby stworzyc ze mna hodowle andaluzow 🏇 :kwiatek:
wątek zamknięty
noen hoduje andaluzy i to takie niczego sobie IMO 🙂
wątek zamknięty
Baaardzo proszę wyśle ktoś jeden Punkt Dorastania na profil Aka Manah :kwiatek: jutro oddam naprawdę! Bo niestety wykorzystałem już możliwość kupna ze sklepu.... Bardzo proszę :kwiatek: :kwiatek: 💘 :kwiatek:
wątek zamknięty
Hej chcę kupić andaluza. Patrze w geny a tam... Koń andaluzyjski 25.0 % Kłusak francuski 25.0 % Pinto 25.0 % Koń pełnej krwi angielskiej 12.5 % Koń hanowerski 12.5 % 🤔wirek: 😁
wątek zamknięty
noen hoduje andaluzy i to takie niczego sobie IMO 🙂 jaki ona ma nick ? 😀 :kwiatek:
wątek zamknięty
Hej chcę kupić andaluza. Patrze w geny a tam... Koń andaluzyjski 25.0 % Kłusak francuski 25.0 % Pinto 25.0 % Koń pełnej krwi angielskiej 12.5 % Koń hanowerski 12.5 % 🤔wirek: 😁 ja tam proboje miec czysta krew 😀 ale od 370 genetyki do pokrycia sa same mieszance .... a konie z czysta krwia powyzej 370 nie pokrywaja klaczy andaluzyjskich 🤔wirek:
wątek zamknięty
noen hoduje andaluzy i to takie niczego sobie IMO 🙂 dziękuję... miło mi 😡 :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=Bay link=topic=1802.msg855475#msg855475 date=1295122551]noen hoduje andaluzy i to takie niczego sobie IMO 🙂 dziękuję... miło mi 😡 :kwiatek: [/quote] no i jak z ta propozycja vennen min 😉
wątek zamknięty
Wielu mi jeszcze brakuje, ale wytrwale zbieram dalej. 😎 Z tego na wymianę jest w zasadzie wszystko, ale tylko za to, czego nie mam oraz fertility wand i artemis' arrow - to w każdych ilościach. I tylko za bmy na angielskim. 😉
wątek zamknięty
Bez zmiennie proszę o punkt dorastania <prosi 😲> Jutro naprawdę oddam, a potrzebny mi tylko jeden.... Prooooszę...... 👀
wątek zamknięty
wysłałam z konta Dunka, moge wysłać jeszcze jeden, a wszystkie poprosze na iguhh.
wątek zamknięty
Niee jeden wystarczy 🙂 Dzięki WIELKIE :kwiatek: Jutro oddam obiecuje 😉
wątek zamknięty
odnoszę wrażenie, że dwa powyższe loginy ( [edit] nie licząc yesad, bo mi napisało zanim dodałam ) są tu tylko dla tego wątku. mnie to w sumie nie przeszkadza, ale ktoś już chyba za to dostał po łbie, to wypadałoby być solidarnym i utrzymać postanowienia 😉 a wracając do tematu - Hermes , będę BLUPować klacz, którą od Ciebie kupiłam 😁
wątek zamknięty
Mnie to strasznie wkurza, ta rejestracja dla tego wątku, przecież są strony o howrse!!!!!
wątek zamknięty
No ale co, zabronicie? 😉 Nie zabronicie. Dziewczyny, zaciśnijmy zęby, policzmy do 10ciu i już 🙂
wątek zamknięty
wiecie co, lepiej, że udzielają się tylko w tym wątku niż we wszytskich innych mają trollować 😂 Bay ma racje, zaciśniemy zeby i już 😁
wątek zamknięty
Wymienię (polskie Howrse): Laury Dafne Strzała Artemidy. Na: Puszka Pandory. Jest ktoś zainteresowany?
wątek zamknięty
mnie tylko jedna rzecz denerwuje - trzy posty jeden pod drugim i ŻADEN nie ma zdjęcia profilowego 😜 ale to już chyba takie małe zboczenie 😂 [edit] Sisisa ja mam puchę! mogę Ci dać za strzałę 😀
wątek zamknięty
4 posty, 4! A ja tylko chcę powiedzieć, że jak wysyłacie mi zaproszenia i punkty to mówić kto bo potraktuję to jako prezent nie zwrócę 😁
wątek zamknięty
Wymienię (polskie Howrse): Laury Dafne Strzała Artemidy. Na: Puszka Pandory. Jest ktoś zainteresowany? ja ! ja ! chcesz coś innego niż puszka ? mam : Chmurka x 3 Krew Meduzy x 1 Czarna Orchidea x 2 Złote Ostrogi x 2 Konik Morski x 6 Laury Dafne x1 Powiew Eola x 1
wątek zamknięty
Alabamka ło jezu, faktoza! przegapiłam jeden 😁 chyba chciałam napisać, że trzy osoby i w ostatnim momencie przerzuciłam się na posty.Florcik bujaj wory w pomidory, STRZAŁA BĘDZIE MOJA 😀 😀 😀
wątek zamknięty
MsCarmen-moja, będę walczyć 😀iabeł: 😂
wątek zamknięty
Florcik weź, bo nie mogę się przestać śmiać z tych pomidorów, aż mama przyszła zapytać się co się dzieje porąbało mnie, śmieję się z własnych słów
wątek zamknięty
dobry tekst ` bujaj wory w pomidory' hahahaha! 😂 😜
wątek zamknięty