A ja stwierdziłam, że się nie będę starać wyhodować jak najlepszego konia. I tak już jestem w tyle, więc żeby nadążyć to naprawdę musiałabym się sprężyć. Będę sobie spokojnie powiększała PG. 😁
Dziewczyny możecie mi poradzic? Mam jeden kupon co za niego kupic? 😀 ps. nie jestem zbyt przekonana do rogu, ponieważ z 6 kupiłam i nic ciekawego nie było, a to pech 😵
Mam na wymianę : Chmurka x 4 Powiew Eola x 4 Złote Ostrogi x 4 Podkowy Hefajstosa x 3 Piorun Zeusa x 2 Woda Młodości x 2 Kamień Filozoficzny x 1 Łzy Afrodyty x 1 Puszka Pandory x 2 Konik Morski x 1 Lonża Boreasza x 1 Laury Dafne x 1 Krew Meduzy x 1 Czarna Orchidea x 1 Podkowy Posejdona x 1 Potrzebuję objęć morfeusza !!!!!!! 😅 😅
Mam na wymianę: Złote Jabłko x 2 Powiew Eola x 2 Woda Młodości x 2 Krew Meduzy x 1 Lonża Boreasza x 1 Diamentowe Jabłko x 1 Lira Apolla x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Zestaw Posejdona x 1
I na angielskim ma jeszcze: 1 passa i piorun zeusa.
[quote author=xxagaxx link=topic=1802.msg854679#msg854679 date=1295092601] Nie ogarniam tej gry, mamy 3 źrebaki po tych samych rodzicach i każde z innym PG 😵 😵 😵
Może zmieniał się BLUP rodziców? Przy każdym pokryciu inny? wtedy źrebaki mają inne PG. [/quote]
Ja nigdy nie kryję klaczy z ujemnym BLUPem, zresztą niby BLUP ma wpływ na umiejętności a nie na PG.
Ja też pilnie potrzebuję piramidek ( Aby wyblupować ogiera hanowerskiego z PG 364.95 💃 ) Kto pomoże może liczyć na pokrycie za 1500h ! 😎 (oddam z innego konta) Nick Berta