Ma ktos rogi obfitosci 🤣 wymienie sie za : Zestaw Atalanty x 2 Chmurka x 1 Lonża Boreasza x 1 Złote Ostrogi x 1 Lira Apolla x 1 Laury Dafne x 1 Puszka Pandory x 1 Różdżka Płodności x 1 Podkowy Posejdona x 1 🏇
noen nie mam dostępu do prywatych 🙁 Kupiłabym sobie klucz za kupony, ale nawet tego nie posiadam. Mogę na aukcjach wystawić za 3500eq wątpie że ktoś podbije, chyba że oddasz jakąś rzecz z CR wartości chmurki to będziemy kwita 😉
noen nie mam dostępu do prywatych 🙁 Kupiłabym sobie za kupony, ale nawet tego nie posiadam. Mogę na aukcjach wystawić za 3500eq wątpie że ktoś podbije, chyba że oddasz jakąś rzecz z CR wartości chmurki to będziemy kwita 😉
thaya wolałabym za coś na ang 😉 a na pl mam : Konik Morski x 10 Podkowy Posejdona x 7 Czarna Orchidea x 4 Laury Dafne x 5 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Złote Ostrogi x 1 Powiew Eola x 1 Róg Obfitości x 1 Puszka Pandory x 1 Różdżka Płodnościx 1 Woda Młodości x 1 Zestaw Posejdona x 1 Lonża Boreasza x 1 Różdżka Płodności x 2 Strzała Artemidy x 2 i duużo punktów dorastania
Dunkaa nie chciałabyś wymienić różdżki na coś, też potrzebuje do zadania! 🙁 :
Czarna Orchidea x 3 Laury Dafne x 3 Strzała Artemidy x 2 Konik Morski x 4 Podkowy Posejdona x 2 Krew Meduzy x 1 Powiew Eola x 1 Puszka Pandory x 1 Złote Ostrogi x 1 Uzda Posejdona x 1
Ktoś mógłby mi odpowiedzieć na poprzednie pytanie?
Potrzebuję różdżki płodności do zadania! 😉
NIE ! Nikt na tym forum nie będzie odpowiadał Ci na takie pytania, bo z łatwościa znajdziesz odpowiedź w tym wątku lub na forum howrse. To NIE JEST forum howsre, jest to forum re-volta. Forum o koniach, taki 4nogich zwierzętach, wiesz ? I denerwujesz mnie 4 razy pytając o to samo... Zapewno nie tylko mnie. Zaśmiecasz ten wątek tylko. Pofatyguj się i poszukaj, a nie idziesz na łatwiznę... 😵 😫