Caira pisałam już do ciebie na pw na howrse 😉 Nadal to samo : Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 3 Puszka Pandory x 2 Laury Dafne x 2 Powiew Eola x 1 Lonża Boreasza x 1 Zestaw Posejdona x 1 Lira Apolla x 1 Mam jeszcze na innym koncie orchidee, chmurkę i strzałę.
Nadal to samo : Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 3 Puszka Pandory x 2 Laury Dafne x 2 Powiew Eola x 1 Lonża Boreasza x 1 Zestaw Posejdona x 1 Lira Apolla x 1 Mam jeszcze na innym koncie orchidee, chmurkę i strzałę.
interesują mnie te rzeczy 🙂 Mogę dać za te 3 rzeczy 20tys Equus 🙂
Mam to na sprzedaż : + kilka rzeczy z innych kont.. muszę uzbierać 70 tysi 😁 Czarna Orchidea x 5 Chmurka x 4 Konik Morski x 4 Lira Apolla x 2 Laury Dafne x 2 Kamień Filozoficzny x 2 Strzała Artemidy x 1 Złote Ostrogi x 1 Woda Młodości x 1 Zestaw Posejdona x 1
Ma ktos objęcia ? Kumpela ma mi dac ale ma limit, jeśli by ktoś mógł mi wysłać to bym była bardzo wdzięczna. Mogę wysłac wtedy i objecia + coś z CR :kwiatek:
edit: Mam to na sprzedaż : + kilka rzeczy z innych kont.. muszę uzbierać 70 tysi 😁 Czarna Orchidea x 5 Chmurka x 4 Konik Morski x 4 Lira Apolla x 2 Laury Dafne x 2 Kamień Filozoficzny x 2 Strzała Artemidy x 1 Złote Ostrogi x 1 Woda Młodości x 1 Zestaw Posejdona x 1