Mam na wymianę: Złote Ostrogi x 4 Chmurka x 4 Powiew Eola x 4 Łzy Afrodyty x 1 Puszka Pandory x 2 Czarna Orchidea x 2 Kamień Filozoficzny x 1 Woda Młodości x 2 Podkowy Hefajstosa x 2 Lonża Boreasza x 1 Konik Morski x 1 Krew Meduzy x 1 Laury Dafne x 1 Podkowy Posejdona x 1
Najbardziej potrzebuję: Objęć Morfeusza, Klepsydry Kronosa, Rogu Obfitości, Różdżki Płodności, Strzały Artemidy , Zestawu Hery. Zaproponuj co masz to też rozważę 😉
Mogłabym łzy za strzałę ? 🙂 Mam jeszcze zestaw Atlanty za kamień np. 🙂
hej prosze mam problem z dwoma zadaniami czy ktoś mółby mi pomóc :odwdzięcze się w przyszłosci jabłuszkiem czy rzepą czy jeszcze czymsć innym wiadomosc próbowałam jak mi ktoś z forum doradził wejsć w profil -kontakt i wysyłałam na dwie możliwe wiadomosći ale od 2 dni zadnego odzewu chyba coś sknociłam .
Nr 30Karma: Zdobądź 2 punkty Karmy -------------------------------------------------------------------------------- Nagroda: 1 para Złotych Ostróg
Nr 38Społeczność: Wyślij prywatną wiadomość do Ow z 🙂 w temacie -------------------------------------------------------------------------------- Nagroda: 5 mieszanki energetyczne
Hermes do mnie też ! do mnie też ! bo coś ostatnio moim dziadom na ang . nie chce wzrastać .. A one mi do rodzenia potrzebne ! 😁 Oj , nie widziałam Twojego posta . Piszę do MsCarmen 😉