Też zaczęłam swą hodowlę od poniaków australijskich, ale zaniechałam tego wkrótce, bo nigdy nie moglam natrafić na aukcji na kuca, ktory by mi naprawdę podszedł (hmm...może za bardzo wymagającym ,,hodowcą" jestem? 😁 ). Więc pojawiły się w mojej stajni quartery, arabki, welshe, jakiś folblut...Teraz przeważają quarterki 😀
a ja zaczęłam od zaźrebienia mojej pierwszej (beznadziejnej) kobyły słabym arabem 😁 ale teraz już wiem na co patrzeć i mam nadzieję, że źrebaki będą lepsze 😉
wczoraj narzekalam ze nie chca mi zaliczyc 5 poziomu, i tak czekam i czekam na te aktualizacje i nic. dzisiaj patrze i jestem na 7 poziomie. za jednym zamachem zaliczyli mi 5 i 6 😁
ale zeby zaliczyc caly 7 to bede potrzebowac lat swietlnych. najgorszy punkt to ten: Reach 100,000 equus for the wealth of the equestrian centre. na razie cudem ma 5-6k. jak sprzedam turnipy po dobrej cenie to przekrocze 50k, ale 100 000 to moze bede miala po roku gry 🤔wirek:
Też juz siódmy robie i te 100000 najbardziej mnie przeraża. 1000 dziennie na manure można zarobić, sprzedać po dobrym kursie Turnipy i wyściółkę do boksów. A wie ktoś czy jak już się zrobi swój mash to go można sprzedać za dobrą cenę?
No magwis to przeciez ja jestem 😀 Dzięki za HOPa :kwiatek:, mam nadzieję, że Krew Meduzy się przydała 😉 PS: w HOPie był m.in Lightning Bolt, właśnie zrobiłam swojego najlepszego ogiera dziewczynką i zaźrebiłam ją ;D