Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

🙇 🙇 🙇 proszę o Again pointsy w zamian mam tylko Medusa blood

zapraszam do mojego centrum Horse valley of dreams
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=343760  😅
pilnie zatrudnię veta  🙇
a jak sie zatrudnia pracownika tymczasowego ❓ bo mam źrebną klacz w EC
wątek zamknięty
jak zrobic zeby mi zrebiol nei lapal non stop mud flu? kurcze juz 2 razy ratowalam go oinmentem. jak do mnie przyszedl to mial strasznie niskie morale i zdrowko- podnioslam go do ponad 70 procent...🙁 chyba mi wykorkuje
wątek zamknięty
ide polozyc konia spac... 😁  👿 to jest chore, wszystko przez Anke 👿
wątek zamknięty
Gienia !!! 😅

Witamy witamy i dawaj do znajomych !!!
wątek zamknięty
ide polozyc konia spac... 😁  👿 to jest chore, wszystko przez Anke 👿

:pijacy:
wątek zamknięty
w ogole to ja nie kumam tej gry, zatrudnilam sie gdzies i nic robic nie musze?? glupie to, ale fajnie mi zrebol rosnie  🤣  chlopu nie mowie, bo powie ze juz calkiem walnelo na leb 🤔wirek: musze po kryjomu robic  🏇

smerfi, nakarm konia wredoto bo ci zdechnie 🤣 🤣
wątek zamknięty
Karla🙂 kon lapie mud fever jak stoi w stajni z brudnymi padokami i brudnymi boksami 😉
staraj sie w 'dzien' nie wyrzucac go na padok i nie klasc do boksu, raptem na noc po 22. czystosc EC, jak sama wiesz, codziennie sie podnosci, wiec zaraz powinno byc lepiej.
wątek zamknięty
He he  - moj maz sie dolaczy niedlugo 🙂
A nie karmie bo spi wlasnie - a jak sie obudzi to bedzie git 🙂 Chlopak trenowal duzo i startowal :P

Sie mi wlasnie urodzilo cos - co powiecie ?? 🙂

http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6048458
wątek zamknięty
Ludki, potrzebuje jeszcze 6 aging points.
Zlitujcie się, jak coś zlapię w kulce, odrazu odeślę.
proszę!
wątek zamknięty
Dzieki Edytka- wstawilam gnojka do mojego swiezo utworzonego dzis centrum i oto mamy skutki 🤦
miejmy nadzieje, ze przezyje do jutra😀
wątek zamknięty
Karla, dziś jest źle, bo i czystość pastwisk jest zła i nie masz ściółki w boksie, bo ta - jest dopiero następnego dnia.
wątek zamknięty
kto chce turnipy?
wątek zamknięty
uwazam, ze jestescie zdrowo huknieci 👍 w pozytywnym sensie :kwiatek:
wątek zamknięty
przemielilam nawoz😀  dostalam hopa z atlanta siodelkiem😀  mam nadzieje, ze do jutra maluch nei padnie😀
wątek zamknięty
KAprioleczka ja bardzo chetnie ! !  😀 na Aventia  :kwiatek:
wątek zamknięty
Aventia, się robi 😉

zen, cieszymy się, i zapraszamy  😉 :kwiatek: fajnie będzie jak do nas dołączysz 😉

Edit: komu agning points z konta Corsa?
wątek zamknięty
Dzieki, chcesz medusa's blood?? Bo obiecalam za wstawienie do mnie konia 🙂

Wam tez dzis zamula gra? Mnie beznadziejnie chodzi 👿
wątek zamknięty
Kapri ja poproszę  🙇 🙇 🙇 na kasjpoea
wątek zamknięty
uwazam, ze jestescie zdrowo huknieci 👍 w pozytywnym sensie :kwiatek:

wiemy  😜 przylacz sie do nas, przyjmiemy Cie z otwartymi ramionami. wyhodujesz sobie slicznego folblutka albo connemare  😁

Aventia mi chodzi normalnie 😉
wątek zamknięty
dzięki Kaprioleczka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Pierwsza śnieżka dzisiaj już złapana. Ktoś potrzebuje może Two aging points ?? Chętnie komuś oddam 🙂
wątek zamknięty
Mogę ja prosić? Nie bardzo mam się czym odwdzięczyć bo już wszystko rozesłałam, a nowych kulek na razie brak.

Jak szybciej poprawić wskaźniki konia w kilku dziedzinach? Przez rides czy training?

Głodzę konia - ciągle za chudy, chociaż daję mu po np. 14 zamiast 13.2 jedzenia, turnipy i masze i nie pomaga. Jak dam mu trochę więcej to nie będzie miał kolki?
wątek zamknięty
deidre jaki masz nick to zaraz prześlę?
wątek zamknięty
Mam medusa blood chetnie wymienie się na coś z BM  🤣
wątek zamknięty
Maanja. Dzięki 🙂
wątek zamknięty
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=343060

mam 3 wolne boksy, nie sugerujcie się cleanliness padoków, bo dokupiłam kilka nowych (a nowe mają na starcie tylko 50%, z dnia na dzień są czystsze) no i zebrałam uprawy z pól, a takie wyjałowione pola mimo że leżą jako fallow (odłóg) to też potrzebują czasu żeby stać się czystszymi i bardziej płodnymi

w każdym razie żadna choroba konikom nie grozi, daję głowę 😉
te łąki które są pod padoki są 95-100% płodne i najczystsze ze wszystkich moich pól
wątek zamknięty
Jak szybciej poprawić wskaźniki konia w kilku dziedzinach? Przez rides czy training?

Głodzę konia - ciągle za chudy, chociaż daję mu po np. 14 zamiast 13.2 jedzenia, turnipy i masze i nie pomaga. Jak dam mu trochę więcej to nie będzie miał kolki?

zarowno przez rides i training jak i konkursy 😉

jezeli jest za chudy to trzeba mu podac blisko dwa razy wiecej niz normalna porcja. wiec jezeli powinien dostac 13.2 to daj mu 19 i na nastepny dzien bedzie mial normalna wage. jak tak robie i kolki niegdy nie maja 😉

Mam 2 wolne boksy 🙂 http://www.howrse.com/centre/fiche?id=343040

a tak poza tym, wkurzylam sie dzisiaj rano. wyhodowalam sobie konia, doprowadzilam do tych 250 skills i bylam pewna ze dzisiaj zaliczy mi poziom. sprawdzam, poziom nie zaliczony, a niby update jest z dnia na dzien. wiec o co chodzi?  🤔
wątek zamknięty
Mój koń dzisiaj skończył 20 lat i tez mi nie zaliczyło (nie z użyciem aging points tylko tak normalnie) :/
wątek zamknięty
zaliczy Ci jutro 😉 update trwa dobe, ale u mnie problem jest taki, ze nie zalicza mi zadan z wczoraj/przedwczoraj
wątek zamknięty
Dzięki - pomogło i już nie jest chudzielcem.
W konkursach chyba nie ma sensu startować? Kobyła ma ledwie 68.71 i 3 gwiazdki w skills. Trzeba poczekać kilka dni na nowy level i kupić lepszą.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.