darolga, jak już wstawisz tam tego konia to w zakładce "Ośrodek jeździecki" pod nazwą stajni masz datę do której Twój koń będzie przebywał w tym ośrodku. Możesz przedłużyć pobyt naciskając ten plusik. 😉 Jaki ty masz nick, bo nie mogę Cię zlokalizować?
Darolga ustaw sobie cena za dzień jaką chcesz dać i wstawiaj. Ja wybieram 11/dzień i wybieram pensjonat gdzie: jest dużo ludzi, a wolnych miejsc jest niewiele. Ze źrebakami to lipa, bo one najczęsciej wstawiają do słabych pensjonatów.
Ponawiam moje pytanie czy ogłowie i siodło Posejdona można ściągać?
darolga, nie ma takiego użytkownika... Kliknij na tą ikonkę na górze "howrse" (strona główna) i tam będzie "Witaj ... !" i gdzie są trzy kropeczki powinien być twój prawidłowy nick. 😉 MsCarmen, ok, zaraz wyślę zaproszenie z innego konta i Ci oddam. 😉
Caira - nie wiem, czemu mnie nie ma 🤔 na głownej też mam "welcome, darolga" właśnie ustawiłam sobie avatar i trochę dopracowałam konto, może teraz będzie można mnie namierzyć?
Aaaa, takie buty. Dobra, to póki jeszcze tak bardzo nie kocham mojego wirtualnego konia: przenieść się na polskie czy nie? Gdzie jest fajniej? 😀 wszyscy siedzicie na polskim?
xxflygirlxx np poleć komus żeby założył konto na howrse.pl [ jeśli na nim stacjonujesz ] no i żeby wpisał cię jako sponsor; ] no i jak on się zarejestruje i zaloguje to dostajesz chyba 300E+rzepę czy coś w tym stylu ;] Caira daję Ci punkcik dorastania :kwiatek: już mogę od nowa pomagać i robić dobre uczynki, jacyś chętni ? 😅
MsCarmen jeśli chodzi o howrse.pl to nie ma sprawy, albo wyślij zaproszenia na tajfunowaa, albo podaj mi swoje nick-i 😀 xxflygirlxx różni ludzie różnie robią, ale najczęściej jest tak, że np dałaś komuś jabłko, ktoś ma ci zapłacić 500E, to on wystawia konia na aukcję prywatną za te 500E a po 10 dniach Ty mu zwracasz tego konia, lub masz już go dalej ale koszt jego będzie troszkę większy... ja się spotkałam z takim sposobem; ]