meganhorse(()), ja mam na sprzedaż słownik języka polskiego i ortograficzny. 🙄 MsCarmen, tak. Ale na powiększenie pg-gp o 1,20 składa się wiele czynników. Widać jak dobrze wertujecie wątek, bo program na zabawy na polskie jak i angielskie howrse wstawiała tu deidre. 🤔
MsCarmen, Mnie się kilka razy udało do 1.10, ale jeszcze męczę się z tym zadaniem i jakoś nie mogę trafić na te 1.20 pkt. Bay, Czytamy, czytamy. Nie musisz się od razu irytować. Każdy ma swój system grania.
Notarialna, ale to nie chodzi o bzdurkę typu gdzie notatnik, gdzie sekretna strona - na które zaciskamy zęby i odpowiadamy, mimo, że jest wszędzie - tu przynajmniej raz na 5 stron, na howrsowych forach i howrse faq. A tu deidre się napracowała i wymyśliła ten polski plan, a i tak nikt tego nie czyta. 🙂 Wiem, że ludzie mają własne systemy, ale z tego co pamiętam, tylko ten został opublikowany. 😉
Przebijam. 181 + 6 za dwa następne dni za zawody. Zabraknie mi 13 albo nawet mniej 😵
Ale jest też dobra wiadomość. MAM PROGRAM ZABAW ZE ŹREBAKIEM DLA POLSKIEJ WERSJI ❗ Wiedziałam, że musi istnieć wykonalna wersja dla nas, skoro istnieje dla wersji angielskiej. Nie potrzeba żadnych orchidei, wystarczają czyste i żyzne pastwiska, sól, marchewki, dodatnia temperatura. Jak bardzo chcecie poznać program? Przetestowałam na swoich koniach w swoim ośrodku i działa.
Znajcie moje dobre serce - dostaniecie program z okazji świąt itd. W ramach okazywania wdzięczności przymuję punkty dorastania, siodła, uzdy i różne inne rzeczy na konto "Maanja" 😎
HALOO, HALOO, tak sobie pomyślałam, ze ktoś moze hoduje na polskim hanowery i chciałby współpracować ? 😡 (wiecie,dobre konie na prywatnych za 500eq, krycia za grosze, wymiana z CR jak potrzebne, itp) wspólnie łatwiej do czegos dojść, niż samemu. nawet czołowka hanowerów jest z jednej hodowli (pomijając to ile one wydają kasy na kupony 😵 ) ja od siebie napewno nie zaoferuje miliona kuponów, bo nie wydaje kasy na gre, ale mam klaczki z PG kolo 360, ogiery 358, źrebaki 360 nie jest źle.
chyba każdy ma prawo pisać jak chce a większość z was robi błędy ortograficzne 🤬 często się to zdarza ponieważ ludzie piszą w pośpiechu no i co tam 😉 ja np. przyzwycziłam się do pisania SMS bez polskich znaków i tak to jest 🤣
mnie najbardziej rozwaliła wiadomość na howrse kilka dni temu:
Życze wszystkiego najlepszego z okazi syrwestra i informuje że od 1.01.2011stawka dziena rośni do 20equus więc macie ostatnię szanse na brzedurzenie umowy w starej cenie 19equus mam 1000 marhewek więc wystarczdo następnej wiosny.Czekam na przedużenie umuw do 1.01.2011 do godz.15,00.
meganhorse(()) - szczęście, że nie musze czytać Twoich sms 😲, zresztą co ma piernik do wiatraka, nie czepiamy się, że nie piszesz bez "ogonków" przy ą, czy ę.
zresztą koniec, bo to 🚫 myśl co piszesz i bez pośmiechu, a może będzie ok.
ja mam hodowlę andaluzów, może chce ktoś ze mną pohodować ? 🙂 Jestem w stanie ''oddać'' moje jedne z lepszych koni za kupony/rzeczy z CR na ''rozkręcenie'' hodowli 🙂
kurechii ja się chętnie bym pisała, ale póki co ledwo przebiłam pułap PG 355 (-: chyba że dasz mi czas na rozwój 😁
jeżeli byłby ktoś miły i użyczył męskość swojego ogiera hanowerskiego z PG powyżej 360 to byłabym obrzydliwie wdzięczna :kwiatek: mogę się odwdzięczyć czymś z CR