Świetnie, mam trzy takie zadania, które zrealizuję najwyżej za 19 dni, bo brakuje mi stażu... 😵
Ja muszę czekać 40 na pkt karmy 😵
Jak pogrubić speed (prędkość?) na maksa? :/ Wszystko inne koń ma pogrubione. Ma wszystkie treningi na maksa, jazdy już zabierają tylko energię, ale lekcje nadal 0.096 ale one dają tej rasie +własnie speed i +jumping. Mam po prostu lekcje robić do skutku? Żadne zawody nie dodają w speed?
A próbowałaś godzinnych, pół godzinnych przejażdżek?
BAY - chciałam wstawić źrebola do boksu, ale sie nie wyswietla ze jakiekolwiek sa dla mnie zarezerwowane 🙁 masz ustawiony jakis poziom umiejetnosci, czy co, ze sie nie daje 🤔
A ja jestem wciąż pod wrażeniem jak wszyscy swoje konie kitrają. Ja biję na moim ogrze majątek. Ma zabójcza ilość pokryć i wszystkie idą jak świeże bułki. Mimo że mam już 3 lepsze od niego. asakra, publiczne krycia są do bani 😵 😵
xxagaxx, to się ciesz 😀 Ja dzisiaj wyblupuję klacz i ją pokryję ogierem jakimś dobrym, może uśmiechnę się ślicznie do Cairy :kwiatek: I będzie źrebak z GP ponad 360 😅
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1224812 <----GP będzie 365.29 🏇 Wiem że bez umiejętności, ale teraz chodziło mi o zobaczenie jakie GP można dostać z koni o blupie -80 😉 I wyszedł ze świetnym PG 😀
xxagaxx, to się ciesz 😀 Ja dzisiaj wyblupuję klacz i ją pokryję ogierem jakimś dobrym, może uśmiechnę się ślicznie do Cairy :kwiatek: I będzie źrebak z GP ponad 360 😅
xxagaxx, gdyby nie fakt, że mam limit wymieniłabym się za RO 🙂 Ale już muszę 3 osobą oddać rzeczy z CR więc nie mam nawet możliwości 🙁
edit: nie rozumiem mam zadanie : Ranking: Osiągnij jedno z pierwszych 500 miejsc rankingu ogólnego lub rankingu hodowców Nagroda: 1 Puszka Pandory A w rankingu hodowcy jestem : Najbogatsi hodowcy- 400 miejsce, Liczba koni- 4368 miejsce, Ilość wygranych wczoraj zawodów- 1424 miejsce, Liczba koni, którymi się wczoraj zajęto- 14525 miejsce Więc, o które to miejsce chodzi? 🤔
Hermes, chodzi o miejsce w rankingu ogólnym, a nie hodowcy. 😉 Gdy wejdziesz na swój profil to na tym panelu gdzie masz staż itp to masz też miejsce w rankingu. 😉
[quote author=xxagaxx link=topic=1802.msg835011#msg835011 date=1294001648] czy ktoś by się chciał wymienić za Łzy?? Mogę dać różdżkę, uzdę posejdona, podkowy no i laury, ostrogi, koniki, krew, RO, Pandora 😀😀
Jutro może chciałabys się wymienić za RO ?🙂 [/quote]