Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ktoś z re-voltowiczów pożycza jednorożce ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
mam na sprzedaż 100% klaczki hanowerskie z PG po zabawach około 360 🏇, za 2-3 kupony lub rzeczy z czarnego rynku, jeśli jacys chętnie to pisać.
mam tez klaczkę luzytańska PG 350 od Gai i Uranosa, moze ktoś zainteresowany ?

Alabamka - o jednorożce raczej trudno  🙁

edit: mogę jeszcze oferować pokrycia ogierami hanowerskimi czystej krwi, 100 BLUP, z potencjałem genetycznym 358.77 i 357.98  😅
wątek zamknięty
kurechii Niestety, wiem ale zawsze warto próbować  🙂

edit: Szkoda, że nie mam kasy. Bogaty dostałby bez problemu
wątek zamknięty
Jutro może będę w stanie pożyczyć jednorożca 😉 Dla re-voltowiczów się poświecę 😀
wątek zamknięty
Alabamka - dobiją mnie to za ile kuponów jednorogie chodzą na prywatnych, nie wiem skad mam je niby wziąć ?  🤔wirek:

Hermes - ŁOOOOOO, to ja się ustawiam w kolejeczkę i pięknie uśmiecham.  😀
wątek zamknięty
kurechii, może dlatego, że jak kupowali je za pakiet 10 kuponów to je dopiero dostawiali  😉
wątek zamknięty
Hermes - no tak, tak faktycznie, ale zauważ, że nadal mieli 10 kuponów do zużycia na CR.
no i nadal mogą jednorożce rozmnażać (wiem, ze to cięzko) i za jednego dostac np. z 3 kupony to po 3 juz im się zwraca. 🙂

A Ty swojego masz za 10 kuponów ? :>
wątek zamknięty
Mam na polskim howrse wolny boks.
Ośrodek jeden z lepszych na howrse:
* boksy na 100% wszystko
* łąki 100% oprócz żyzności 72%
* zawody różnie
* są marchewki
* w każdym boksie królik.

I atrakcyjna cena - 10 eq.
Boks jest ten najlepszy z królikiem. 🙂
wątek zamknięty
BAY - mi, mi ! nick: olx
wątek zamknięty
Nie chciałby ktoś Uzdy Posejdona za jeden Róg Obfitości lub za Różdżkę Płodności ?
Mam też Zestaw Posejdona...
... i Konika Morskiego :kwiatek:
wątek zamknięty
kurechii, ja pożyczyłam jednorożca od Cairy i za źrebiłam i użyłam różdżki płodności i jeden źrebol dla mnie został a matkę i drugiego źrebaka zwróciłam Cairze 😀
wątek zamknięty
[quote author=idziosława link=topic=1802.msg834320#msg834320 date=1293986309]
Nie chciałby ktoś Uzdy Posejdona za jeden Róg Obfitości lub za Różdżkę Płodności ?
Mam też Zestaw Posejdona, ale już za wyższą cenę i Konika Morskiego (np. za 2 piramidki)  :kwiatek:
[/quote]

Czekaj, co chcesz za zestaw? Rożdżkę i konika i 2 piramidki?
wątek zamknięty
Nie...
Za Zestaw możesz zaproponować co chcesz. Wyedytuję ten post bo jest masło maślane.
wątek zamknięty
Hermes - za kazdym razem używałaś różdżki? czy Ci się przyfarciło i za pierwszym razem jednorożce ?  🤔
wątek zamknięty
kurechii, zarezerwowane. 🙂
Hermes, ale to trzeba mieć farta 👿 ja na angielskim źrebiłam klacz już z 4-5 razy i oczywiście kupa! Dlatego jej potomstwo nazywa się tak klik (uwaga, tylko dla wytrwałych :hihi🙂. Jej potomstwo od kiedy jest u mnie to 5 ostatnich źrebków. Wszystkie lądują w safe haven [pl schronisko]. Dziś znowu źrebię. 😉 I i tak wiem, że nic z tego nie wyjdzie 😀
wątek zamknięty
[quote author=idziosława link=topic=1802.msg834342#msg834342 date=1293986687]
Nie...
Za Zestaw możesz zaproponować co chcesz. Wyedytuję ten post bo jest masło maślane.
[/quote]

Właśnie, za 2gim razem zrozumiałam co czytam. Nic nie zaoferuję, bo mało mam. 🙁
wątek zamknięty
Ja za źrebiłam 7 razy i za 7 się udało i praktycznie na każdym pokryciu używałam różdżki. 😉
wątek zamknięty
7 razy? Ok, dzisiejsze pokrycie pewnie nie wyjdzie, to liczę na następne  😀iabeł:
wątek zamknięty
Bay, jak jest szansa 1 na 6 to znaczy, że te 6 pokryć nie wyjdzie to znaczy, że 7 wyjdzie. Bądź 1 wyjdzie 🙂
wątek zamknięty
Nie. To jest szansa 1 do 6ciu, że się uda. Przy każdym pokryciu masz szanse 1 na 6 że uda się mieć jednorożca. Może to być za drugim pokryciem, a może być za 102-gim.
wątek zamknięty
Bay, aha, czyli jak to blondynka nie zrozumiałam i przyjęłam to na "blond rozum" 😁
wątek zamknięty
Ale jednorożca wyhodowałaś 😎 A ja przyjęłam to jak się powinno i nie mam nadal 🙁
wątek zamknięty
Ostatnio nie ma fajnych ogierów na stanówki. Ma ktoś ogiera anglika z gp powyzej 357? BEZ DOMIESZEK
wątek zamknięty
Jutro może będę w stanie pożyczyć jednorożca 😉 Dla re-voltowiczów się poświecę 😀

Ja chcę, ja chcę! Za co/ za ile będziesz chciała  pożyczyć ?
wątek zamknięty
Bay, przez kolegę zapomniałam teraz jednorożca za źrebić  👿
wątek zamknięty
Hermes, dopóki Cococabana jest u Ciebie to możesz ją spróbować pokryć. 😉
Edit: Co daje łuska posejdona?
wątek zamknięty
Caira, spoko rano za źrebię 😉
wątek zamknięty
Ja zaźrebiam dopiero o 19:23 😉 Bo na angielskim trzeba wg game time, nie local time.
wątek zamknięty
Potrzebuję Piorun Zeusa! W zamian mogę pokryć moim ogierem Bourbon 359.61!
Ewentualnie mam na wymianę: krew meduzy x3; woda młodości x2; podkowy posejdona x2.
wątek zamknięty
przerzuci mi ktoś punkt dorastania ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.