PILNE 👀 Mam propozycje wymienie się na KLEPSYDRE KRONOSA! Mam do wymiany : czarną orchide, strzałe artemidy albo 42punkty dorastania! Mam też diamentowe jabłko, można się targować 😡 🏇
olciiik - Chodzi Ci o to, żeby wysłać pnk. dorastania komuś ? Jeżli tak to wchodzisz na profi tego znjaomego i pod znjaomymi znjaomego masz napisane podaruj prezent czy coś w tym stylu i wybeirasz pnk. dorastania i naciskasz daj 😉 albo 2 opcja wchodzisz na listę swoich znjaomych i pisze tam znjaomy, ostatnie odwiedziny, wśród znjaomych od..., komentarz i zarządzaj i pod zarządzaj masz : zakończ znjaomość (czerwony krzyżyk), modyfikuj znjaomość (takie coś zielone), wyślij wiadomość (mini skrzynka brązowa) i daj przedmiot , no to naciskasz na daj przedmiot , wciskasz pnk. dorastania i daj ; p
GaluSka_98 Nie, jej chodzi o to, że ona wysyła komuś punkt a potem ten ktoś na inne konto. Bo np. już nie może ona na to konto wysyłać bo wysyłała w tym tygodniu. 🙄
Nr 67 Gospodarstwo hodowlane: Skończ zabawy z dwoma źrebakami z 1.20 dodatkowego punktu PG. Nagroda: 10 rzep To się zalicza następnego dnia? 👀 Przed chwilą specjalnie zużyłam wszystkie punkty dorastania- dokładnie o 1.20 dodałam i... NIC. 🙁
u mnie też nieciekawie: Seahorse x2 Black Orchid x2 Poseidon's Bridle Available equipment: x 1 Poseidon's Horseshoes x1 Apollo's Lyre x1 Daphne's Laurels x 1
thaya nie wiem co by mnie interesowało 😉 a pewno nie koniki morskie itp . ;p najchętniej coś z ang . , a z polskiego moze Łzy Afrodyty , Woda Młodości . Albo coś 2 - 3 passowego-mogę dołożyć inną rzecz 😉