Ale miałam pecha kupiłam kilku godzinnego konika andaluzyjskiego z genami 361.93, teraz ma 1rok i 6miesiecy a geny 362.99 porażka bo jest godzina 23:15 i nic nie moge zrobic 😵
Ale miałam pecha kupiłam kilku godzinnego konika andaluzyjskiego z genami 361.93, teraz ma 1rok i 6miesiecy a geny 362.99 porażka bo jest godzina 23:15 i nic nie moge zrobic 😵
ale co to za pech?? Coś źle w grach musiałaś zobić
Hehe, 0,01 do 363 gp? 😀iabeł: To się nazywa szczęście 😀 Dawaj jeszcze jakąś gre, najwyżej jutro będzie miał trochę eee słabe morale, energie i zdrowie 😀
Hehe, 0,01 do 363 gp? 😀iabeł: To się nazywa szczęście 😀 Dawaj jeszcze jakąś gre, najwyżej jutro będzie miał trochę eee słabe morale, energie i zdrowie 😀
jak napisałam u niego jest 23:15 a zabawa najmniejsza to 1h 😵
ten koń powinien przy dobrych grach skończyć z PG 363,13
Jest parę maści do wybory ale nie są za ciekawe chciałm swoja wymyślić ale nie wiem jak się to robi za pomoca tych programów Photofiltre, Photoshop lub Gimp 🤔
INIA, Ale howrse ogłosi kiedy będzie dostępna. Ja już odkładam kupony. A ja tworzę maści z darmowych lineart z devianta. Oczywiście uprzednio pytam czy mogę w takich celach lineart wykorzystać.