Wielkie dzieki !!!! :kwiatek:
wątek zamknięty
Aniu - nie mam saddlera 😕
wątek zamknięty
Trudno sie mowi! Na razie moge sprzet jeszcze uzywac, a level nie jest az tak wazny. Jesli sie zuzyje, to kupie nowy, a noz widelec znajdzie sie do tej pory jakis rymarz. 😀
wątek zamknięty
mam flu vaccine za deworming
wątek zamknięty
po 4 riding level mozna byc vetem tak? wlasnie dzis go zdalam, a za 10 dni konczy mi sie kontrakt u Aleqsy jak instruktora 🙂
wątek zamknięty
Która to Nupek? 👀 Ciekawi mnie to od początku, no i dziekuje Ci Nupku za sniezke :kwiatek:
wątek zamknięty
Mam HOP'a! Wymienię go za HOP'a albo za Chrono's Timer! 🙂
wątek zamknięty
to ja sie chce wymienic! mam dzisiaj szczescie do hopow, tzn ich zawartosci 😉 hop juz do Ciebie leci 😉
wątek zamknięty
meee, nic w nim nie miałam ;( tylko jabłka, kasę, turnipy i 2 aging points 😕
wątek zamknięty
slicznie dziekuje. wylecialo mi 100 Equus 10 turnips 10 apples 2 aging points Philosopher's stone FG horseshoes na prawde mam dzisiaj szczescie do hopow 😜
wątek zamknięty
Jak jakiegoś będziesz miała jeszcze, to wyślij 🙇 Oddam odrazu, jak dostanę 🙇
wątek zamknięty
ja przyjmę chętnie odrobaczanie i szczepienie jak ktoś ma... 😉 na nick madzz_
wątek zamknięty
Madźź, zaraz moge ci wyslac tylko zaproszenie zaakceptuj
wątek zamknięty
ej, ja nie mogę kupić passa bo mam kartę płatniczą a nie kredytową... czy jest możliwość odkupienia passa od jakiegoś użytkownika? xD mogę nawet zrobić przelew xD
wątek zamknięty
aleqsandra, tak - przez private sales. Tzn, Ty wystawiasz dla mnie jakiegoś konia za najmniejszą stawkę 500 i ileś tam passes. Edit: Edytko, dziękuję! Narazie tylko 5 rzep, ale jak coś złapię - zaraz odeślę!
wątek zamknięty
wistra nie ma problemu 😉 mam jeszcze do oddania: Flu vaccine (you have 2 snowballs) Two aging points (you have 1 snowball Five turnips (you have 1 snowball) komu wyslac i co?
wątek zamknięty
kto mi wystawi konia z passami???????? xD
wątek zamknięty
polecialy 😉 czyli mam jeszcze turnipy i 2 szczepionki
wątek zamknięty
Oh, nie zdążyłam na aging 😀 Potrzebuję 1 aging points 🤣
wątek zamknięty
Kto chce 1 Medusa's blood? Kto ma nadmiar aging points? Ale te kulki szybkie są...
wątek zamknięty
Czy ktoś mi może powiedzieć, jakim cudem mam naprawić siodło, które się NIE PSUJE?! Do zaliczenia levelu trzeba naprawiać. Ogłowie zrobione, ale mój ogr ma siodło Atlanty! Mam kupić inne zwierzę? bo jak leży w siodlarni to się nie zużywa.
wątek zamknięty
ja bym sie nie obrazila o medusa blood, proszęęę :kwiatek: moj nick to linka_
wątek zamknięty
Nie ma sprawy, tylko dodaj mnie do przyjaciół i zaraz wyślę.
wątek zamknięty
wyrosły mi turnipy 👀 cena w sklepie za sztukę jest ŚMIESZNA. 🙄
wątek zamknięty
Kprio, dlatego trzeba czekać, aż będzie wyższa
wątek zamknięty
mam 3 wolne miejsca w EC 🙂
wątek zamknięty
dlatego ich nie sprzedaje teraz 😉
wątek zamknięty