Mia - a jeśli byłaś wylogowana przez noc a dalej masz konia na wczorajszym trybie to wejdx w zakładkę "home" na górze - wtedy się tak jakby resetuje dzien i kon wstaje z lozka😉
dzieki 🙂 buuu nic ciekawego mi nie wylecialo, jablka, rzodkiewki, kasa i cos tam jeszcze. i kolejne pytanie, jak mam wykonac punkt "sell 10 droppings to the store" ?
No konik codziennie wytwarza gówienka, które możesz sprzedać w Shopie. Wchodzisz w Shop i tam jest ,,Sell to Ms. Hubert'', klikasz i pojawia Ci się tabela z rzeczami, które mozesz opchać. No i są tam Droppings, klikasz na Sell i sprzedajesz 🙂 Zadanie może Ci isę zaliczyć od razu albo na następny dzień- to zależy 😉
A jeszcze w 2 levelu- jest opcja, że koń musi mieć 100% energii zdrowia i tam czegoś jeszcze, miałam tak parę razy już, ale nadal m inie zalicza.. JAk to zrobić?
Pamietam jak w to w wakacje grałam...Miałąm dw konta i dwie hodowle...Jedna hodowla fryzów i hanowerów, a druga to hodowla AQH, Appolosa i anglików była 🙂
Urodziły mi się dwa źrebaczki - klaczka i ogierek 💃 Jeśli chodzi o voltowy pensjonat - ja mam założony Neverending Meadows 🙂 narazie mam 4 boksy z czego dwa zajęte, ale jeśli zajdzie potrzeba to dokupię. Łąki mam trzy - jedna obsiana zbożem, dwie narazie jako pastwiska i czekam aż przyjdzie odpowiednia pora roku, żeby dokupić kolejne i zasiać marchewkę i jabłka 😅 Cena za dobę to 10 eguusów. Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą instruktora bądź weterynarza to pisać - chętnie przyjmę 😀
Lov - wydaje mi się że jak masz po 100% wszystkiego to wtedy musisz go postarzyc aging pointem! tzn. dac do spania i jak niby idzie spac to aging point i jak mial wszystkiego po 100% to zaliczy!
Ej.. to sie robi mało śmieszne: mój koń padł, bo nie kładłam go spać? Tzn kładłam, ale zdrowie było coraz gorsze i gorsze :/ Bez sensu. Teraz każa mi albo go wysłac do nieba albo zapłacić żeby żył.
Karla zapraszam :kwiatek: właśnie dokupiłam boksy i łąki 💃 Jeśli chodzi o energy mash to po pierwsze musisz go mieć na stanie (ze sklepu), możesz to podawać chyba co 4 miesiące. W tym okienku w którym wyświetla Ci się ile masz dać jeść ostatnia pozycja to właśnie różnego rodzaju mash'e 🙂 Alice pamiętaj, że koń przed położeniem spać musi mieć więcej niż 20% energii, no i musisz ze wszystkimi czynnościami zdążyć przed 22.00 🙂
Dziewczyny potrzebuję grooma, instruktora i weta 👀
Dokupiłam boksy, mam ściółkę a nie mogę ich posłać - o co chodzi 🤔wirek: gdzie mam kliknąć 👀
Karla nie mam wystawionej oferty - musisz mi podać swój nick i wtedy zarezerwuję Ci pracę u siebie 🙂 U Ciebie w zakładce Job pokaże się wtedy informacja o pracy - musisz ją zaakceptować 😀 Aha, napisz mi na ile Cię mam zatrudnić 😉
Alice ile ma Twój koń latek? Musisz patrzeć tak naprawdę na dwa czasy. Pierwszy to ten na górze strony po prawej stronie przy pogodzie -> popatrz na ten w nawiasie np. teraz jest w nawiasie 10.35 am GMT. Musisz konia położyć zanim tam się zrobi 22.00 pm GMT. Drugi czas to czas czynności pośrodku karty konia. Robiąc poszczególne czynności zajmują one określoną ilość czasu. Pilnuj żeby wszystko zrobić i kliknąć "put my horse to bed" zanim przekroczysz 22.00 🙂
Karla masz ode mnie propozycję pracy 😉 dałam narazie na jeden tydzień - możemy przedłużyć potem albo zmienić na instruktora 🙂 Alice to że on śpi masz napisane w okienku po lewej gdzie klikasz na spanie, albo postarzanie. Jeśli po położeniu konia spać chcesz dalej z nim coś zrobić to musisz albo go postarzyć (tylko nie rób tego za późno, bo nie zdążysz go położyć znowu spać przed 22.00), albo poczekać do rana 😉
Alice ale którego czasu?? dla konia liczy się czas w historii! więc przed 22 dnia konia nie Twojego rzeczywistego!
w liście czynności się nie zapisuje - po prostu:P tak zrobili😉
A żebyś po położeniu go spać znów mogła coś z nim zrobić, to albo musisz poczekać aż przez noc (normalną noc naszą) się zaktualizuje gra, albo położyć spać i postarzyc aging pointem.