Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Pomóżcie...

Zarejestrowałam się. Później wpisałam w górne okienka swój nick i hasło, żeby się zalogować i...

... ciągle mi się pojawia strona startowa 🤔 Gdzie mam wejść, żeby zacząć grać?

Wiem. Tępa jestem 🤣
wątek zamknięty
Musisz wejść w Breeding Farm, potem w My Horses i tam ikonkę swojego konia, w którą klikasz 🙂
wątek zamknięty
Magwis - dzięki 🙇
wątek zamknięty
Mia - a jeśli byłaś wylogowana przez noc a dalej masz konia na wczorajszym trybie to wejdx w zakładkę "home" na górze - wtedy się tak jakby resetuje dzien i kon wstaje z lozka😉
wątek zamknięty
dostalam rog obfitosci. jak mam go 'rozpakowac'?
wątek zamknięty
idziesz do black market, wybierasz horn of planty i potem masz 2 sposoby platnosci- przy uzyciu passes i ten drugi, ktory powinnas wybrac 😉
wątek zamknięty
dzieki 🙂 buuu nic ciekawego mi nie wylecialo, jablka, rzodkiewki, kasa i cos tam jeszcze.
i kolejne pytanie, jak mam wykonac punkt "sell 10 droppings to the store" ?
wątek zamknięty
Sigma - Musisz wejsc do sklepu i sprzedac je po prostu 😉
wątek zamknięty
No konik codziennie wytwarza gówienka, które możesz sprzedać w Shopie. Wchodzisz w Shop i tam jest ,,Sell to Ms. Hubert'', klikasz i pojawia Ci się tabela z rzeczami, które mozesz opchać. No i są tam Droppings, klikasz na Sell i sprzedajesz 🙂 Zadanie może Ci isę zaliczyć od razu albo na następny dzień- to zależy 😉
wątek zamknięty
mam zrebolka!!maly kary Silmarilion😀😀 Soczewka ozrebila sie bez problemu😀😀tylko ni ma miejsca w centrum co teraz?  😲
wątek zamknięty
wiem wiem. poprostu nie zwrocilam na to uwagi 🙂 juz sprzedalam.
potrzebuje jeszcze jakis myk zeby miec 100% wszedzie:P
wątek zamknięty
A jeszcze w 2 levelu- jest opcja, że koń musi mieć 100% energii zdrowia i tam czegoś jeszcze, miałam tak parę razy już, ale nadal m inie zalicza.. JAk to zrobić?
wątek zamknięty
Pamietam jak w to w wakacje grałam...Miałąm dw konta i dwie hodowle...Jedna hodowla fryzów i hanowerów, a druga to hodowla AQH, Appolosa i anglików była 🙂

tylko po 3mc miałąm troche dosyc juz
wątek zamknięty
Lov,
jak koń ma wszystkiego po 100% to kładziesz go spać przed 10 wg historii i ... nie pamiętam, cośtam za to dostajesz, chyba aging pointa
wątek zamknięty
Aaa, takie buty.. to ja to zawsze wykorzystywałam 😁
wątek zamknięty
Urodziły mi się dwa źrebaczki - klaczka i ogierek  💃
Jeśli chodzi o voltowy pensjonat - ja mam założony Neverending Meadows 🙂 narazie mam 4 boksy z czego dwa zajęte, ale jeśli zajdzie potrzeba to dokupię. Łąki mam trzy - jedna obsiana zbożem, dwie narazie jako pastwiska i czekam aż przyjdzie odpowiednia pora roku, żeby dokupić kolejne i zasiać marchewkę i jabłka  😅  Cena za dobę to 10 eguusów. Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą instruktora bądź weterynarza to pisać - chętnie przyjmę  😀
wątek zamknięty
Lov - wydaje mi się że jak masz po 100% wszystkiego to wtedy musisz go postarzyc aging pointem! tzn. dac do spania i jak niby idzie spac to aging point i jak mial wszystkiego po 100% to zaliczy!
wątek zamknięty
Kami to ja do Ciebie za 2-3 dni coś wstawię😀 silmariliona  najchetniej🙂
wątek zamknięty
ej, a jak się daje koniowi energy mash?
no ja mam dwa, ale nie obczajam jak go tym nakarmić???
wątek zamknięty
Ej.. to sie robi mało śmieszne: mój koń padł, bo nie kładłam go spać? Tzn kładłam, ale zdrowie było coraz gorsze i gorsze :/
Bez sensu. Teraz każa mi albo go wysłac do nieba albo zapłacić żeby żył.
wątek zamknięty
Karla zapraszam  :kwiatek: właśnie dokupiłam boksy i łąki  💃
Jeśli chodzi o energy mash to po pierwsze musisz go mieć na stanie (ze sklepu), możesz to podawać chyba co 4 miesiące. W tym okienku w którym wyświetla Ci się ile masz dać jeść ostatnia pozycja to właśnie różnego rodzaju mash'e  🙂
Alice pamiętaj, że koń przed położeniem spać musi mieć więcej niż 20% energii, no i musisz ze wszystkimi czynnościami zdążyć przed 22.00  🙂

Dziewczyny potrzebuję grooma, instruktora i weta  👀

Dokupiłam boksy, mam ściółkę a nie mogę ich posłać - o co chodzi  🤔wirek: gdzie mam kliknąć  👀
wątek zamknięty
Ja zwykle kłade go koło 12 :] To za wczesnie?
I ile on musi spać?
wątek zamknięty
oo a ja szukalam pracki i nie bylo dla grooma grrr kami jaki masz nick w grze to wyszukam i sie dogroomuje😀
wątek zamknięty
Karla nie mam wystawionej oferty - musisz mi podać swój nick i wtedy zarezerwuję Ci pracę u siebie  🙂 U Ciebie w zakładce Job pokaże się wtedy informacja o pracy - musisz ją zaakceptować  😀 Aha, napisz mi na ile Cię mam zatrudnić  😉

Alice ile ma Twój koń latek? Musisz patrzeć tak naprawdę na dwa czasy. Pierwszy to ten na górze strony po prawej stronie przy pogodzie -> popatrz na ten w nawiasie np. teraz jest w nawiasie 10.35 am GMT. Musisz konia położyć zanim tam się zrobi 22.00 pm GMT. Drugi czas to czas czynności pośrodku karty konia. Robiąc poszczególne czynności zajmują one określoną ilość czasu. Pilnuj żeby wszystko zrobić i kliknąć "put my horse to bed" zanim przekroczysz 22.00  🙂
wątek zamknięty
askarka moj nick😀 jak mi sie skonczy pensjonat za 3 dni dla malej to wrzuce ja do Ciebie🙂
wątek zamknięty
Mój koń miał prawie dwa lata 🙁 A teraz mam nowego :P

A kiedy moge znowu coś z koniem zrobić po polożeniu spać? I czemu nie jest napsiane w tej liście czynności, że on spi?
wątek zamknięty
Karla masz ode mnie propozycję pracy  😉 dałam narazie na jeden tydzień - możemy przedłużyć potem albo zmienić na instruktora  🙂
Alice to że on śpi masz napisane w okienku po lewej gdzie klikasz na spanie, albo postarzanie. Jeśli po położeniu konia spać chcesz dalej z nim coś zrobić to musisz albo go postarzyć (tylko nie rób tego za późno, bo nie zdążysz go położyć znowu spać przed 22.00), albo poczekać do rana  😉
wątek zamknięty
przyjete🙂 za dwa dni bede robic 2gi level z 2 konta wiec bede mogla sie zatrudnic jako cos innego🙂
wątek zamknięty
Alice ale którego czasu?? dla konia liczy się czas w historii! więc przed 22 dnia konia nie Twojego rzeczywistego!

w liście czynności się nie zapisuje - po prostu:P tak zrobili😉

A żebyś po położeniu go spać  znów mogła coś z nim zrobić, to albo musisz poczekać aż przez noc (normalną noc naszą) się zaktualizuje gra, albo położyć spać i postarzyc aging pointem.
wątek zamknięty
ej, minęła noc a koń mi sie nie postarzył  🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.