Mi też Mgła z RO wyskoczyła, ale na angielskim jak już mówiłam. deidre do 2011-01-02 23:59 można znaleźć Snowy i Misty otwierając Hopy, mi wypadła Mist - Mgła.
Mgły nie można sprzedać, super. 🙄 Wolałabym 1000 razy bardziej Snowa 🙁 No ale dobra, lepszy rydz niż nic, za parę dni da Ocean, może go opchnę.
Mam na wymianę: Konik Morski x5 Laury Dafne x 3 Chmurka x 3 Czarna Orchidea x 5 Złote Ostrogi x 1 Lira Apolla x 1 Krew Meduzy x 1 Puszka Pandory x 1 Lonża Boreasza x 1 Strzała Artemidy x 1 Podkowy Posejdona x 1
MsCarmen mam : Rzepa (na stanie:82) Jabłko (na stanie:72) Łajno (na stanie:61) 4 podkowy FK (na stanie:18) Mieszanka energetyczna (na stanie:13) Mieszanka kaloryczna (na stanie:13) Punkt dorastania (na stanie:4) Czarna Orchidea (na stanie:3) Konik Morski (na stanie:3) Laury Dafne (na stanie:2) Lonża Boreasza Strzała Artemidy
Niestety na nag u mnie krucho z BM: Black Orchid x2 Seahorse x2 Apollo's Lyre x1 Mogę ewentualnie zapłacić, a konie na razie mam początkowe, więc wątpię, żebyś chciała: http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=30999836