Z forum, od OW: "Czy renifery zostają na Biegunie,czy wracają znów do mnie? - - Po upłynięciu czasu, jaki jest potrzebny na podróż, renifery wracają do właściciela. Przecież muszą przynieść Ci prezent! Po powrocie możesz wysłać je znów, one uwielbiają podróżować"
czyli można je wysłać parę razy ?? Ale zajefajnie ! 😀 Czyli tak - Poseidon's Bridle , potem te mniejsze rzeczy ... Reniferów nie można komuś podarować prawda? 🙁
Niestety nie można 😉 Ja moje 175 wysłałem po: 2x20rzep, podkowy i uzda posejdona i kamień filozoficzny. Jak wrócą to poślę znów po kamień, zestaw, punkty i rzepy.
Grzesiek - zabrakło Ci 5 do Lusitano ! 😲 Dobra - ja moję zaraz wyślę po bridle... A Lusitano to zwykłe konie i daje się je rozmnażać prawda? To poczekam z pół roku jak stanieją :P Bo narazie mnie nie stać..
Może zainwestuj w Rogi obfitości - jeśli mozesz - zawsze jest jakaś szansa... 😉 A ja już nie potrzebuję ogiera Irish Hunter - sama kupiłam 😀 Moje reny wrócą za 4 dni ... Co do hunterków - jeszcze musi klaczucha wydorośleć i będzie gites 😀
Ludki....po co bierzecie teraz zestaw? zmarnują wam się tylko renifery, bo zestaw idzie do 2. stycznia. lepiej wysłać te renifery np. po rzepy, punkty czy coś innego(do 4 dni są), a potem jak już wrócą to po zestaw i macie 2 w 1 😉
Bo o 1 w nocy nie liczy się dni tylko bierze automatycznie :kwiatek: A potem ludzi dołujesz 😤
Seahorse x 4 Piece of Cloud x 3 Daphne's Laurels x 4 Golden Spurs x 2 Black Orchid x 2 Apollo's Lyre x 2 Golden Spurs x 1 Horn of Plenty za coś fajnego x 1
na polskim
Konik Morski x 5 Krew Meduzy x 1 Chmurka x 2 Czarna Orchidea x 3 Laury Dafne x 3 Lira Apolla x 2 Strzała Artemidy x 1 Złote Ostrogi x 2[s] Łzy Afrodyty za coś fajnego[/s] x 1