Niestety passów nie posiadam. Mam: Black Orchid x2 Apollo's Lyre x1 Artemis' Arrow x1 Seahorse x1 Ewentualnie, jeśli juz ci żadne z powyższych nie pasuje to: Water of Youth x1 Medusa's Blood x1
Ludki....po co bierzecie teraz zestaw? zmarnują wam się tylko renifery, bo zestaw idzie do 2. stycznia. lepiej wysłać te renifery np. po rzepy, punkty czy coś innego(do 4 dni są), a potem jak już wrócą to po zestaw i macie 2 w 1 😉
Ludki....po co bierzecie teraz zestaw? zmarnują wam się tylko renifery, bo zestaw idzie do 2. stycznia. lepiej wysłać te renifery np. po rzepy, punkty czy coś innego(do 4 dni są), a potem jak już wrócą to po zestaw i macie 2 w 1 😉
przecież posyła sie po wszystko na raz... renifery nie wracaja i nie sa ponownie do wykorzystania 🤔wirek:
Ludzie - jestem na biegunie .... Właśnie teraz! Najlepsze na co mnie stać to Poseidon's Bridle - 40 reniferków Ale jak widzę Tego pięknego Lusitano to nie wiem co zrobić ( to okropne uczucie chcieć i nie móc tym bradziej że to GRA!) Macie może jakąś dobrą radę dla mnie ? :kwiatek: