licza sie te z kamieniem chyba. nie licza sie tylko specjalne i niesmiertelne typu snow. przekonam sie niedlugo 😁 bo mam kobyle z kamieniem 28 lat z hakiem.
ja chce! 🙂 mnie wypadla medusa blood 😉 ale mam też inne rzeczy: Piece of Cloud x 5 Golden Spurs x 3 Medusa's Blood x 2 Seahorse x 2 Black Orchid x 2 Apollo's Lyre x 1 Daphne's Laurels x 1 Pandora's Box x 1 Water of Youth x 1 Eolus' Wind x 1 Boreas's Lunge x 1
Wie ktoś jak z tymi passami ? Albo jeżeli na poslkim kupie przez sms , to dostaje kod . Czy ten kod będzie działał na ang , jeżeli nie wykorzystam go na pol . ?
Na polskim na wymiane : Konik Morski x 7 Różdżka Płodności x 2 Czarna Orchidea x 2 Laury Dafne x 2 Złote Ostrogi x 2 Chmurka x 1 Powiew Eola x 1 Puszka Pandory x 1 Róg Obfitości x 1
Na ang : Golden Spurs x 8 Piece of Cloud x 6 Daphne's Laurels x 4 Seahorse x 4 Fertility Wand x 4 Philosopher's Stone x 3 Hephaestus' Horseshoes x 2 Artemis' Arrow x 2 Apollo's Lyre x 2 Golden Apple x 2 Chronos' Timer x 1 Pandora's Box x 1 Black Orchid x 1 Boreas's Lunge x 1 Hera Pack x1 Morpheus' Arms x1
Rzeczy z pol . najchętniej wymienie na rzeczy z ang . 🙂