Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ja 🙂 na smerfi1 jak mozna 😉

wątek zamknięty
Zaraziłyście mnie 😉 Tylko głupia zamiast załatwić komuś rekomendację, zarejestrowałam się niezależnie.

Powolutku idzie, bo zużyłam już wszystkie aging points, a na kupowanie szkoda mi kasy.

Dopiero próbuję zorientować się o co chodzi, ale jakąś śnieżkę złapałam. Z tego co zrozumiałam mogę komuś coś wysłać? Chyba Preventive worm treatment. Chce ktoś?

Co to jest Howrse Quiz i czy coś daje?

Jest jakaś lista rzeczy trudnych do zdobycia, a potrzebnych przy przechodzeniu poziomów?

A z tymi zawodami o co chodzi? Groom i potem instruktor to wiem. Ale czy da się wybrać sobie rzadki zawód zamiast np. zostawać wetem, czy te rzadkie to dopiero na najwyższych poziomach?
wątek zamknięty
Chętnie przyjmę flu vaccine w kulce 😀 niestety nie mam się czym odwdzięczyć...

Od początku jak wprowadzili te kulki złapałam tylko dwie... ;/

AN - dziękuję  :kwiatek:

Ja muszę kobyłke gdzieś upchnąć 😁 ma ktoś jeszcze wolny boks?
wątek zamknięty
kto chce medusa's blood?
wątek zamknięty
Ma ktos jeszcze EC z dobrymi padokami ? 😀
Wistra - nie znajduje mi Twojego EC o nicku. Alice nie ma miejsc, Aleqsa tak samo jak wistra - pewnie miejsc nie macie juz?

Ja mam wypasione padoki, ale chwilowo full miejsc, schodzą jak świeże bułeczki 😉
ale po nikcu powinno ci znaleźć, wpisz aleqsa z małej litery, nie z dużej 😉 na howrse to ma znaczenie
wątek zamknięty

dziewczyny, oficjalnie informuje ze oferuje krycie ogierem http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=5925806
GP 532.99 Skills 700.57 i BLUP 100

zarezerwuj dla mnie 🙂 nick aleqsa, koń Winter's Harvest
wątek zamknięty
kto chce Aging points?  😎

z konta Corsa

JA! JA! JA!
wątek zamknięty
a co daje medusa's blood? 😡
wątek zamknięty
Szukam veta  🙇  🙇  🙇, ja jestem vetem ale mam kontrakt do 8 marca 👿
zapraszam do mojego centrum http://www.howrse.com/centre/fiche?id=343760 , mam 4 wolne boksy, pościelone flaxem, górę marchewek  😅
Komu Preventive worm treatment?
A BLUP dla kobyły liczy się w momencie pokrycia czy porodu?
wątek zamknięty
[quote author=Madźź link=topic=1802.msg185222#msg185222 date=1235554757]
a co daje medusa's blood? 😡
[/quote]

skrzydła i skille +4

ej, a jak można kupić pasy, nie mając karty kredytowej, tylko płatniczą? 🙁
wątek zamknięty
Deidre w zawodach mozesz startowac, podnosi to umiejetnosci konia(kon musi miec conajmniej 3 lata). A jesli masz swoje EC(od bodajze 3 levelu mozna je miec) to mozesz je organizować, dostajesz za to kase i podnosi sie prestiz EC.
Nie mozesz byc wetem od razu. Trzeb 😅 przejsc po kolei poziomy - groom, instructing rider, vet itp. Te levele sa w zakladce Profile/my achievements.
Preventive worm treatment jesli nikomu nie wyslalas to ja chetnie przyjme 🙂
wątek zamknięty
aleqsa - to ja chętnie ;D madzz_
wątek zamknięty
Właśnie złapałam śniężkę i mam HOP na wymiane. Mam tez jeszcze Medusa Blood - wymiana tylko na HOP, Chronos's timer lub Fertility wand.🙂

Szczepionek nie chce bo ciągle to łapię :/
wątek zamknięty
Aventia - dzięki za rady. Na razie walczę o 2 level i nie mogę się doczekać 3 😉. Szkoda, że trzeba przechodzić profesje po kolei. Miałam nadzieję, że da się w pewnym momencie wybierać "ścieżkę kariery". Coś w stylu - chcesz być wetem czy kowalem.
Podarunek poszedł. Od czasu ostatniego posta złapałam jeszcze 1 kulkę, niestety z tym samym.
wątek zamknięty
ja bym bardzo chętnie wzięła hopa, ale co miałam to już rozdałam, mogę najwyżej obiecać, że coś złapię, a tak minimum jedną dziennie łapię

mam konia na sprzedaż, aukcja wkrótce się kończy
tani, po dobrych rodzicach
może nie ma wielkich skillsów, ale lekkim treningiem sprawdziłam że całkiem da się go wytrenować... do 400 na pewno dociągnie a w dobrych rękach i więcej
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=5931755

sprzedaję, bo nie chce mi się z nim bawić 😉 po prostu...
zresztą zajmuję się hodowlą ... 😉

na razie chcę sobie odchować dobre klacze matki
wątek zamknięty
Deidre doszla sniezka, dzieki :kwiatek:
wątek zamknięty
Właśnie złapałam śniężkę i mam HOP na wymiane. Mam tez jeszcze Medusa Blood - wymiana tylko na HOP, Chronos's timer lub Fertility wand.🙂

Szczepionek nie chce bo ciągle to łapię :/

WŁAŚNIE ZŁAPAŁAM HOPA, WYMIANA? XD
wątek zamknięty
Dalej szukam veta i saddlera.
Oprócz tego mam konie na sprzedaż.
1dno wolne miejsce w EC

I tyle rzeczy z kulek do wymiany:
Medusa's blood (you have 1 snowball)

Preventive worm treatment (you have 1 snowball)

Two aging points (you have 1 snowball)

Flu vaccine (you have 2 snowballs)

Five turnips (you have 1 snowball)

PROSZĘ o aging pointsy!! !!
wątek zamknięty
A jeszcze jedno pytanie - na 2 levelu trzeba wyhodować i odchować konia. Wiadomo że ten pierwszy po założeniu gry jest kiepski. Ja akurat mam klacz prawie 3-letnią i zastanawiam się, czy warto ją trenować, poprawiać skills i pokryć jak będzie kilka lat starsza. Ma to jakieś znaczenie dla jakości źrebaka, czy i tak będzie kiepski? Zakładając na stanówkę np. 300e, ile muszę mieć rezerwy kasy żeby mi starczyło na zabawę w 1 źrebaka?

Wciągająca ta gra jak nie wiem  😁
wątek zamknięty
aleqsandra chętnie😀  Ty masz nick aleqsa?
wątek zamknięty
deidre, tego konia, którego masz od początku musisz mieć.
później, w kolejnym levelu "my achievments" ten koń ma mieć 4 treningi ukończone, mieć 12 lat i 250 skillsów. Więc musisz go trenować po to, żeby my achievments zaliczyc.

Ale tego konia lepiej nie rozmnażać, bo nie ma zielonych "super" gwiazdek
wątek zamknięty
aleqsandra chętnie😀  Ty masz nick aleqsa?

tak
wątek zamknięty
aleqsandra To już wysyłam Ci HOP'a

Edit:
już wysłany 🙂
wątek zamknięty
Acha, czyli tego jednego trzymam aż do końca jego życia. Do hodowli kupię sobie jakąś dobrą klacz, tylko najpierw muszę trochę zarobić.
wątek zamknięty
pokrylam klaczke, miala juz blup 100, dalam jej jeszcze te aphrodite tears, ciekawe jaki bedzie zrebak  💃

ach, i zwolnilo mi sie jedno miejsce w moim EC 😉
wątek zamknięty
mi bardzo potrzebna jest ferility wand czy jak to sie pisze  😀 jesli ktos ma to bardzo proszeeee ( nick linka_ )  . Jesli ktos ma Hopa to tez przyjme  😉
jak sie sprawdza blop?
wątek zamknięty
Blup - musisz miec 4 riding level
wątek zamknięty
Wam tez zniszczylo w nocy plony? utracilam po 5% zbiorow z trzech obsianych pol  👿

wątek zamknięty
wistra - poszły agingi🙂
wątek zamknięty
ja dziś nie mam zbiorów i nic mi nie napisali że coś z nimi się złego dzieje
jeszcze mam 3 wolne boksy, zapraszam  😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.