chcialam zlapac sniezke, a akurat latala po stronie z samymi linkami. wiec probujac ja wyklikac kliknela, przenioslo mnie na inna strone i juz bylo po sniezce 👿 przestaje mi sie to podobac, wczoraj byly raptem 2, dzisiaj jeszcze zadnej
Edytka, wielkie dzięki!!!!!!! Też miałas kamien filozoficzny w tym HOPie?
Najlepsze HOP jaki mógl sie trafić 😉 Chyba poczekam z użyciem kamienia na naprawde dobrego konia 😉
Kami, dzięki za postawnie jeszcze jednego konia u mnie 😉 Chciałam gdzies moje ulokować a tu juz miejsc nie ma 😀 zaraz dobuduję boksy, jakby ktoś jeszcze był chętny to zapraszam😉 centrum się rozwija 😉
mialam kamien ale w innym hopie 😉 te hopy zawsze sa inne. ja ze swoim kamieniem tez musze poczekac, bo klaczka jest jeszcze za mala, a ze ma najwiekszy potencjal, to zdecydowalam, ze kamien najbardziej jej sie nalezy.
Karla wiem, widzialam i bardzo sie ciesze. jak tylko minie 10 dni to bede mogla zwiekszyc Ci zarobki, na razie polecial hop 🙂
jutro bede miala wolny boks 🙂 jutro tez system pozwoli mi dokupic kolejny, wiec za 2 dni jak bedzie poscielone bede mogla ugoscic kolejnego konia
Aventia ja mam ale moje centrum na razie kijowe...nie mam praktycznie nic..dopiero weta za jakies 5 dni bede miala jak siebie zatrudnie😀 mam 3 boksy i grooma😀 posialam pare rzeczy pierwsze zbieram za 3 dni😀 uzytkownik Drapacz4 halo nikt nie ma hopa na wymiane za meduse? hopa bym prosila na askarka2 i tam chetnei dopisze znajomkow😀 jak cos mam tez dwa age na wymiane😀
Karla dokoncz caly trening (pozostale kategorie), dokoncz jazdy (do momentu az nie beda dodawac skills), dokoncz zawody (moga byc bez westernu, wazne zeby ciagnac je tak dlugo az nie beda poprawiac galopu, staminy itd). jak zakonczysz absolutnie wszystko to powinnas miec konia z blup 100 😉