Już wam wyjaśniam. Czekam do wiosny bo eee... Mam kaprys? 😀 Lubię robić te gry wiosną jednak. Może dlatego że kiedyś mi zimą nie wyszło? 😁 (ale początkujący byłam, pewnie nieźle namiszałam). No ale moje źrebki mają teraz po 6 msc i fajnie będzie (i jest) że jutro wiosna, to zacznę prawidłowo wiosenny tryb gier od 8 msc 🙂
xxflygirlxx ja mam tę różdżkę z kalendarza, może to ma jakiś związek... ale nie, zaraz, ostrogi też. to ja nie wiem... no trudno, dzięki mimo wszystko za przerzutkę :kwiatek:
Już wam wyjaśniam. Czekam do wiosny bo eee... Mam kaprys? 😀 Lubię robić te gry wiosną jednak. Może dlatego że kiedyś mi zimą nie wyszło? 😁 (ale początkujący byłam, pewnie nieźle namiszałam). No ale moje źrebki mają teraz po 6 msc i fajnie będzie (i jest) że jutro wiosna, to zacznę prawidłowo wiosenny tryb gier od 8 msc 🙂
jak na angielskie howrse i taka cene to jest najlepszy. nie kazdy chce miec zrebaka ze skillsami. wiekszosci zalezy na wysokim gp 😉 z reszta na brak chetnych na niego nie narzekam. pozostałe ogiery tez mi 'schodza' 😉 ot rzucilam haslo.